Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Bjursås skicenter.

Åkte till Bjursås skicenter med William och hans kompis tidigare idag. Jag vann ju en dag där och det passade perfekt för William att få göra detta. Han var helnöjd och det blir nog jättekul för honom idag tillsammans med kompisen.

Vi stannade på ena sidan men de skulle åka på andra sidan, men passade på att ta en bild. Var riktigt fint där tänkte jag på. Jag har nämligen aldrig varit där tidigare.

När jag lämnat killarna så åkte jag hemåt. Jag kanske ska berätta att vi fick en mössa och en handduk också utöver att han fick åka där en dag. Tog bilder på detta också, väl hemma så har jag mest tagit det lugnt. Sista dagen på sportlovet nu då. Sen drar allvaret igång igen imorgon.

22 Comments

  1. Så roligt! 🙂 SV: Vi fick den av Henriks pappa med familj 🙂 den finns på majas cottage, om du söker så har de en hemsida med jättemånga olika lyktor =) dalahästen bland annat, till föräldrar, morföräldrar vänner lärare osv :)) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.