Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Firat Saint Patrick’s Day med min bror.

Åkte till min bror idag som bjöd mig på firande av Saint Patrick’s Day. Jag har aldrig firat den dagen innan men det var trevligt. Grön öl, och jag blev nypen eftersom jag inte bar grönt. Det ska jag komma ihåg tills nästa år, fick även en Irish Coffee av honom. Idag bröt jag mitt 100 dagar utan godis, jag var helt enkelt för sugen på lakrits. Men känner att jag kan vara utan och därmed kan jag vara mer restriktiv numera. Äter helt enkelt inte godis i lika stor utsträckning som förut och tänker heller inte göra det. Fördelen när det gått lång tid utan är att det inte alls är gott.

Hur som helst har jag haft en jättefin dag, klockan är närmare nio och jag ska alldeles strax bege mig till sängen igen. Har inga specifika planer för morgondagen, men det är skönt. Jag har lärt mig att leva med att inte göra saker alltid. Det är viktigt att ta dagen som den kommer.

Nyfiken som jag är har jag en liten fråga till er. Har ni firat Saint Patrick’s Day idag? Om inte har ni firat den dagen någon annan gång?

Related Tags:

20 Comments

  1. Jag har aldrig firat Saint Patrick’s Day. Tror inte att Saint Patrick’s Day är så väl känd här i Norrlands Inland 😉 Jag har dock läst i en annan blogg förutom här hos Dig om Saint Patrick’s Day.
    Tänker av nån anledning på grönklädda små alver 😉

    1. Det är det inte här heller :). Min bror som tycker om Irland och firar därför :). Vet ingen annan som gör det :).

      Det är grönklädda figurerna är Pysslingar :).

  2. Nej, jag har aldrig firat st Patricks Day… Jag har sett att Irländska pubar i Gbg har haft tillställningar vid detta tillfälle…

  3. ja har sett med vänner från irland o usa o sånt de skickar st patricks day

    men ja tror i bland måste man ta o smaka en bit o det kan bara blir en bit o sen inte mera

  4. Wow duktigt om du klarar hundra dagar! Ja dör utan godis men ska försöka hålla mig tillbaka nu tills sommaren faktiskt!

  5. Jag firade inte i år, men har firat med kompisar som en kul grej ett par gånger. För ett par år sedan kom vi till Dublin dagen efter St Patrick’s day och fick uppleva lite av efterdyningarna av festligheterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa