Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

En härlig promenad i morgonsolen.

Kom ut på en härlig promenad, det var så pass varmt att man kunde gå i träningsbyxor och en tunnare jacka. Hur skönt som helst, det liksom doftar vår i luften och jag njuter för varje sekund. Det här betyder även att jag nu kan börja ta mina promenader igen utan att behöva oroa mig för att frysa nosen av mig.

Det är olika vilken form av motion man föredrar. Själv är jag helt klart en sådan som tycker om morgonpromenader. Det är lugnt och man träffar få människor. Man kan gå och prata med någon i telefonen samtidigt, eller lyssna på en poddar, i den bästa av världar hade jag haft en hund med mig också. Men det har jag inte, så jag får fixa sällskap på eget sätt.

Hur som helst dagen promenad är avklarad. Nu ska jag ta hand om min lediga fredag, har lite bloggjobb att göra. Ska även försöka hinna med studier och förhoppningen om att skriva lite på amningsprovet.

16 Comments

  1. Promenader är bra, dem är så kravlösa…
    kostar inget och man kan välja fritt vart man vill och när kan gå sin promenad.

    Det enda jobbiga är ju då det är så där lurigt halt…

  2. Visst är det skönt att ha gjort det nyttigaste på hela dagen först?! Resten av dagen brukar
    kännas så mycket bättre efter det! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa