Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Rygg & nackvärk

Min rygg och hosta.

Vilken galet tråkig start på sista arbetsveckan innan påsken. Jag har jordens hosta och sedan ryggskott på det. Kändes faktiskt som ryggen hade varit nog, men visst släng på en förkylning också. Jag blir så bitter, sedan kryper ett dåligt samvete på dessutom. Mina krav på mig själv ställs i fokus när jag blir sjuk. Det känns som jag är en dålig människa, jag vet att det inte är så men det känns så.

Jag får väl bara ta det lugnt och sitta här och vila upp mig helt enkelt, eller enkelt? Det är skitsvårt för jag tänker bara på allt jag borde göra men inte kan för att jag är sjuk. Nu hoppas jag att resten av denna termin håller mig frisk som en nötkärna. Är väl säkert det märkliga vädret som påverkar att så många blir sjuka nu.

Hoppas ni har det bra i alla fall!

12 Comments

  1. Känner igen det där med att känna sig som en dålig människa när man är sjuk. Det är helt sinnessjukt egentligen att man har sådana krav på sig själv även när man faktiskt är helt okapabel till att göra någonting. Krya på dig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.