Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Två böcker med nostalgi.

Brorsan jobbar på Ta till vara här i stan. Han vet att jag har en kärlek till gamla böcker och gamla ting. Så ibland hittar han saker han vet passar mig, i helgen fick jag boken; The Muppet show av honom, och en Elsa Beskow med sångtexter i.

Björn tror att det är hans säng som orsakat mitt ryggskott. Jag låg ochtittad på tv i hans säng, William spelade nämligen tv-spel i Björns vardagsrum. Direkt när jag gick ur Björns säng fick jag rejält ont i ryggen! Han ska köpa ny säng då den han har spelat ut sin roll, så förmodligen har man svaret där! Ungefär 30 minuter och min rygg sa ifrån totalt.

Något glädjande idag är i alla fall att ryggen börjar må bättre. Hade inte lika ont idag som igår! Hurra känner jag! Nu hoppas jag på att slippa detta igen!

23 Comments

  1. Elsa Beskow känns ju som en klassiker som alltid funkar, fina bilder och gör sig ju bra som inredningsdetalj också :). Loppis och second hand is the shit :). kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.