Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Säkerhetsdörr.

Inlägget är i samarbete med Dörrakuten.

Jag bor på en plats i stan som är väldigt trafikerad från olika håll. Några meter från mitt hem går den riskvägen som människor åker på för att ta sig till fjällen, eller på semester i de norra delarna av landet. Utöver detta ligger en väg som går från självaste city. Detta gör att jag under många år önskat både portkod samt robust säkerhetsdörr och branddörr här hemma. Jag skräms av att vem som helst, när som helst kan ta sig in i vårt trapphus.

Branddörrar och säkerhetsdörrar är en billig försäkring för ditt hem. Visst fungerar det med säkerhetskedjor, men den hjälper föga om du inte är hemma. Branddörrar är dessutom oerhört viktiga vid bränder eftersom den stänger ute branden från ditt hem. För människor likt mig som bor i lägenhet, är det extra känsligt med vilka grannar man har. Nu bor jag i ett rökfritt hus men på vintern är det lätt hänt att glömma släcka ljusen, eller varför inte för den delen glömma plattan på. Börjar det då brinna så kan ett helt hus bli förstört, uppbränt och rökskadat.

Det är därför oerhört viktigt anser jag att ha branddörr samt säkerhetsdörr till hemmet. Jag har valt att undersöka saken noggrant. Jag har inga problem med att betala lite extra för att känna mig trygg i mitt hem samt stänga tjuvar och bränder ute från min bostad.

Har du säkerhetsdörr hemma? Är du nöjd?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa