Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider Högtider & födelsedagar

Födelsedagskalas och nationaldagen.

Idag tog jag min bil för första gången, det var sådan konstig känsla. Att köra sin egen bil, att veta att just den här är min alldeles egen. Sådan befrielse och samtidigt inte helt så det känns som det ens är sant, fastän det är det. Tog en bild när jag stod och väntade på Björn, håller så klart inte på med mobilen när jag kör.

Vi åkte till Björns farmor för att fira Björns födelsedag där. Han fick så fina paket så jag tog bilder, hade glömt ta med paketet från oss. Men det fick han istället nu på kvällen, en Ghost LP-skiva som han ville ha.

Vi åt först lite mat och sedan avslutades den matiga biten på kalaset med tårta. Just denna kunde jag inte äta då den innehåller nötter så jag hade fått en egen, men den ovan har Björns farmor gjort så var tvungen att visa hur fin den är. Till fikat drack vi kaffe, och just då kom även solen och såldes även värmen.

Resten gick sedan ut för att plocka Lupiner, ni vet det var dags att slänga dessa idag. Jag älskar att se Lupiner, och som pollenallergiker plockar jag inga blommor så jag la mig på hammocken där jag även råkade somna, det var jätteskönt. Visst är det något speciellt med att sova utomhus?

Imorgon är sista arbetsdagen för den här veckan. Då ska jag träffa eleverna jag ska ha till hösten tillsammans med en till kollega, jag slutar även 13:00 och tänkte åka hem och städa efter det.

I helgen är det Å-festen här i stan, är det någon av er läsare som bor här kring trakten som ska dit?

Related Tags:

34 Comments

  1. Visst är det en härlig frihetskänsla med bil! 🙂

    Jag är så avundsjuk på alla som kan baka så fina tårtor!!

  2. ja men gud vilken frihet känsla at bara ta bilden o köra dit man vill o hem igen o slippa tider på samma sätt stor skillnad

  3. Att somna i en hammock är väl bland det ljuvligaste man kan göra! Spännande att få träffa dina nya elever. Själv ska jag ha samma klass ett år till men förmodligen så byter jag mentorskollega men än är inget bestämt.

    1. Visst är det, sådan härlig känsla verkligen :). Ja så himla söta. De känns så små mot de nu blivande sjuorna jag lämnar :).
      Spännande att få följa med sin klass ett år till med <3

  4. Åh, det låter verkligen mysigt. Såå god tårtan ser ut. Förstår att du var tvungen att fota trots att du inte kunde äta den 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.