Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagogprogrammet

Specialpedagogprogrammet: VG i förebyggande arbete, kartläggning, åtgärder och uppföljning.

Alltså vilken lycka, jag fick ett PM på Facebook från en i min fantastiska studiegrupp att vi fått resultatet VG på vårt arbete som var just ett PM. Gick in och kollade och mycket riktigt jag hade ett VG i betyg och även VG på hela kursen. Jag jublade rakt ut! Tidigare har jag fått VG på delar men aldrig i slutbetyg på Högskolan. Nu har jag inte haft tiden för det heller, när jag studerade tidigare var jag småbarnsmamma och då räckte det att plugga det man behövde för betyg. Nu efter utmattningen hade jag heller inte räknat med ett VG men rodde det i hamn och är så himla glad för det!

Jag är även oerhört lyckligt lottad över den fina studiegrupp som tilldelats mig i denna utbildning. Dessa fina människor har verkligen fått mig att känna rejäl glädje hela året!

Hur som helst ville jag fira detta så det fick bli pizza på Hosjöpizzeria med Björn och William efter Tipspromenaden i Kniva. Den tog jag mig runt på med två värktabletter i kroppen, jag har nämligen fått en hemsk smärta vid revbenen, så kunde inte låta mig själv göra annat. Men lyckan över ett VG, väger över smärtan!

Hoppas just du har en fantastiskt kväll!

54 Comments

  1. Ett stort grattis till att du lyckades så bra 😀 Och vad är bättre firarmat än pizza 😉 Det passar bra vid alla tillfällen.
    Hoppas smärtan bara är tillfällig och att den försvinner snabbt.

    1. Åh tack fina du <3. Blev så himla glad över detta :). Hihi ja det är perfekt och enkelt :). Äter inte pizza så ofta längre eftersom jag försöker att gå neråt i vikten :). Men fick lov att fira igår :D. Det hoppas jag den är, tror det kommer för att jag nu fått semester. Det är då sjukdomar och smärta kommer som ett brev på posten tyvärr 🙁

  2. Minns de där stunderna när man fick veta att ett PM, fältarbete, tenta eller något annat var godkänt, eller ännu bättre VG! Stort grattis från mig (som kämpat med lärarprogrammet och div fristående kurser) 🙂

    1. Åh förstår dig precis :D. Har själv gått igenom lärarprogrammet tidigare, och även fristående kurser som du. Numera jobbar jag också så det blir extra tufft ibland :). Men så väl värt det sedan om 2 år när man är färdig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.