Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Två underbara dagar i vackra Näset i Furudal.

Eftersom William är på läger så passade jag på att åka till min mamma i dagarna två. Min mamma befinner sig i Näset då hon har semester, och nu är även hennes man där då även han är ledig. Men när jag var där onsdag till torsdag var vi helt själva. Eller ja mammas fina storpudel Nikki var så klart också där, hon höll mig sällskap och var jätteglad att se mig denna gång.

Nikki gillar att sitta i solen och sola, hon riktigt njuter. Jag gillar sedan att klappa och klia henne, något hon också tycker om.

Mamma och jag drack kaffe, åt fika, snackade och skrattade. Det var så roligt att bara umgås med henne en stund. Min älskade mamma, så mycket som jag tycker om henne.

Alltså en hund som tittar in i kameran, så himlans gulligt. Vill så himla gärna ha en egen hund, det är så speciellt att sitta och gosa, ta promenader och bara vara så högt älskad av någon fastän man bara varit borta en sekund.

Jag och mamma var till bystugan i Näset där det både var loppis och hanverksmarknad. Jag köpte denna fina nyckelring! Tyvärr blev bilden lite för ljus, så ni får en bättre bild en annan dag. Nu har jag min bilnyckel på den.

På loppisen hittade jag denna söta lilla kopp med Carl Larsson motiv, tänkte Elsa Beskow när jag stod där, fick lite hjärnsläpp men fin är den. Den stod på ett sött litet fat så tog det med. Älskar såna där små söta koppar!

På hantverksmarknaden hittade jag denna fina kudde för 149:-, hur fin som helst. Detta är framsidan sydd, och nedan ser ni baksidan!

Baksidan har luddig päls. Vet inte om det är äkta fårpäls men känns verkligen galet billigt. Blev så himla glad över detta fyndet.

Jag har haft det perfekt i dessa dagar. Var så fint att få vara med min mamma, och även sådan frihet med bil. Bara att kunna köra utan att behöva vänta, det gick så fort och smidigt!

Related Tags:

48 Comments

  1. Jag tänker att det är viktigt att då och då spendera egentid med dem man älskar. Fint att du var fick vara med din mamma i ett par dagar. <3

  2. Så härliga dagar.
    Mammatid är viktigt även när man är vuxen ❤️
    Att ha bil är frihet.
    Tänk va du kan ta dig runt när du vill o hur du vill 🙂

    /Annika K

    1. Ja hon är ljuvlig :). Ja kudden är jättefin, kändes som ett perfekt fynd :D. Var fint att träffa mamma, eftersom vi bor en bit ifrån varandra ses vi inte så ofta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.