Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Lerdalshöjden och friskvård för mig.

Idag hade mitt jobb konferens på Lerdalshöjden i Rättvik. Skolan har bokat för övernattning där men av olika skäl valde jag att idag åka hem och istället återvända imorgon. Men jag hann ändå med om att se den fina utsikten, arbeta och få jättegod mat.

När jag skulle åka hem var precis under friskvårdstimmarna, men jag åkte hem och gjorde min form av friskvård nämligen städade. Det var helt ljuvligt! Jag har nu dammat, dammsugit och bonat golven. Jag har lekt ”Damm Hitler”  och har fått gjort detta helt obehindrat eftersom sonen inte var hemma just när städningen utfördes. Mitt hem är nu skinande rent och det är för mig ett lugn. Jag älskar att ha det städat hemma.

Vi börjar nästa konferens 8:30 imorgon och därmed ska jag se till att gå upp i tid, efter vår konferens åker jag till Orsa för att hälsa på mormor och även min mamma. Perfekt att passa på när man ändå befinner sig i krokarna.

När jag kom hem idag fann jag röstkortet i brevinkastet. Fick halvt panik eftersom jag fortfarande inte bestämt mig för vilket eller vilka partier som ska få min röst. Det är verkligen första gången någonsin jag verkligen inte vet vilket parti som ska få min röst. Det borde betyda att inget parti imponerat tillräckligt på mig. Men rösta ska jag så klart göra, men jag vet bara inte på vad ännu.

Har du bestämt dig för vad du ska rösta på? Eller är du som mig och velar fortfarande?

40 Comments

  1. Damm Hitler kan gärna komma förbi hos mig om hen har tid. Jag har inte fått röstkortet ännu men jag redan bestämt mig och måste rösta innan valdagen för jag är bortrest den helgen

  2. Jag vet inte heller vem jag ska rösta på i detta val vilket känns lite knepigt. Dessutom har röstkortet inte kommit än så det borde väl dyka upp i morgon. Bara att fundera vidare men självklart röstar jag även om jag inte är övertygad om något parti.

  3. När jag fick mitt röstkort blev jag jätteglad. Lite sådär pirrig, lite skräckblandad förtjusning! Jo, vet nog vad jag ska rösta på.. ?

  4. Höll på att slänga våra röstkort i soptunnan då jag hämtade posten idag 😉 tänkte typ NEJ inte nå mer valpropaganda 😀
    och hade jag nu icke haft ögonen med mig så hade våra röstkort åkt i soporna.

    Vad jag ska rösta på… vet faktiskt inte, har typ jämt vetat vad och varför men i år nej jag har noll koll.
    Det blir inte samma i kommunvalet som riksdagsvalet i alla fall.

  5. Känner också smått panik, eller rättare sagt mycket panik inför valet!!! Idag plingade det på partifolk och det tycker jag är jobbigt. Tycker liksom synd om dem så jag står där och ler och lyssnar.

  6. Jag har bestämt mig även om att det var svårt till en början! Vårt land är i ett svårt läge på många plan vilket gör det viktigare än någonsin att rösta!

  7. Det är så underbart när man sett till att få städat runtomkring sig! Jag har inte heller någon aning alls om hur jag ska rösta. Det stressar mig måste jag erkänna.

  8. Härligt att få till städningen! Gud jag har heller ingen aning om vilket parti jag ska rösta på i valet, måste verkligen sätta mig in mer i det hela nu!

  9. Damm Hitler får gärna besöka oss. Älskar städat hem men hatar att städa.

    Konferens är kul!

    Jag är politiskt aktiv så jag har redan gjort mitt val. Däremot har vi inte fått våra röstkort än. Hoppas de kommer idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa