Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Två kaffekoppar – Rörstrand Ostindia.

Jag tog mig en tidningsprenumeration i augusti, då ingick två koppar av Rörstrands Ostindia vilket passade mig alldeles utmärkt. Några av er har undrat över min samling av porslin och jag kan absolut visa er den. Problemet är bara att jag nu har dessa i mitt vanliga köksskåp och jag skulle hellre ha dessa i ett vitrinskåp. Men jag ska fundera lite så ska vi se om jag kan lösa det så ni får se hela samlingen.

44 Comments

    1. Visst är de fina :). Jag har dem i köksskåpen i dagsläget, men vill köpa ett vitrinskåp sån där furumodell men målad i vitt. Då kan jag ha mikro och kaffemaskinen i mitten och sedan porslinet i vitrinskåpet 🙂

  1. Åh va fina dom va ! Blev jätte sugen på kaffe nu bara för att jag läste kaffekoppar haha 😀 åh jag vill gärna se din samling ?????

  2. Roligt att få så fina koppar på köpet med prenumerationen! Sånt är ju alltid roligt 😀 Vad spännande med en koppsamling! Den vill jag definitivt se 😀 Jag köpte faktiskt ett antal nya koppar igår från Höganäs på en loppis. Är så glad över dessa och kan knappt vänta på att komma hem och placera dem till rätta i min kaffebar. Hoppas du få en fin dag 🙂 // Petra Elisabeth

  3. Hade varit jättekul att få se hela kollektionen, tycker de du visat upp hittills är väldigt fint ? Hur mycket har du? Skulle faktiskt också börja samla på nått ??

    1. Visst är de fina :). Jag skulle vilja ha ett i vitmålat typ furuskåp men vitt, då kan jag ha min kaffemaskin samt mikro under :). Men vill ha det vitmålat och inte furufärgat ;). Kom på saken i veckan 😉

  4. God morgon ?
    Måste bara fråga om det är dyrt att samla på en servis? Kan tänka mig att det är skönt för vänner och familj att alltid veta vad man kan köpa vid högtider.

    1. Det kostar en del, men eftersom jag hittar en del på loppis, tradera eller facebook samt tar prenumerationer så blir det billigare :D. Sen är det perfekt också att få av andra 😀

  5. Vilka fina, fick själv för mej för nåt år sen att införskaffa mej på Rörstrands Gröna Anna, jag älskar den och går ofta på secondhand och letar=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.