Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Jag har en cykel, en cykel som är blank.

Inlägget är i samarbete med HelloRider.

Som ni vet förekommer det cykelstäder här där jag bor. Detta medför att jag nu blivit tvungen att fundera på köp av ny cykel, och då främst en elcykel dam det verkar ju onekligen väldigt smidigt med just elcykel. Nog för att de kostar en del men när jag ser personer cykla upp för backar med dessa kan jag inte annat än att bli nyfiken på hur det skulle kännas med en egen.

Falun är byggd så själva stadskärnan ligger i en gryta, detta gör att om man likt mig bor ovanför får man ta sig uppför en lång backe för att ta sig hemåt, det i sin tur gör att jag är ganska opeppad på att cykla trots att det skulle vara så bra för miljön och hälsan. Jag hamnar i ett läge där jag hellre skulle vilja ta den enkla vägen uppför, och där tror jag att just en elcykel skulle göra mycket för att få detta möjligt. Jag ser nämligen flera fördelar med cykel, bara för miljön är cyklandet så mycket bättre än bilresandet.

Det känns också som att elcyklar kan bli ett bra alternativ mot dagens bilar, elcyklarna är smidiga och väldigt trevligt inslag. Jag vet fler och fler som införskaffat sig och just HelloRider har ett stort utbud och en enkel webbshop som absolut kan få dig att hitta den cykel som skulle passa just dig och dina önskemål extra bra.

Vi investerar i olika saker, vissa i bostad och andra i bil, jag tror att nästa naturliga steg att köpa för framtiden är just en elcykel. Visst ni att elcykeln var förra årets julklapp, alltså den som utnämndes till årets julklapp bara det visar ändå på hur pass bra dessa cyklar är. Äger du en elcykel idag? Planerar du att köpa en? Berätta så jag får veta.

8 Comments

  1. Det låter verkligen bra med elcykel 🙂 Jag saknar faktiskt att cykla som jag gjorde som ung men på grund av smärtorna och andningsbesvären så får det vara. När jag var tonåring hade jag moped också och det var skitkul att köra moped på småvägarna i skogen där jag bodde, men det är tyvärr inget alternativ varken med elcykel eller moped numera. Med min dåliga balans så skulle det inte funka, men jag har ju min lilla elscooter (3hjuling) som jag fått från Landstinget, med den tar jag mina små rundor.

    1. Visst låter det smidigt. Åh det förstår jag :(. Elscooter låter jättebra det med, ni får sådant av era landsting? Här tror jag man måste betala för, eller hyra. Osäker men vet att andra hjälpmedel är det inköp som gäller 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.