Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Julkalendern: Lucka nummer 10: ” Ett vägskäl jag drömmer om…”

Julkalendern är skapad av Johanna kajson.

Jag undrar lite över vad som menas här? Vad är ett vägskäl man drömmer om? Är det livsvägen? I så fall drömmer jag om en villa på landet, ett till barn, en hund och att en dag skapa ett eget företag. Jag vill finna ro i kroppen och att lära mig andas och släppa det som skrämmer mig.

Om det räknas om vägskäl, är det mina drömmars röst som ropar.

16 Comments

  1. ”När man kommer till ett vägskäl” är ju när man står vid en vägkorsning typ och ska välja vilket håll man ska gå. Fast i livet är det olika val som påverkar livet typ ? Så tänker jag iaf!

  2. Så härligt det låter att bo i ett hus på landet och finna ro. Ett till barn skulle jag också vilja ha. Spännande att starta eget. Hoppas att någon av dina drömmer slår in 🙂

  3. Låter som väldigt fina drömmar, jag har liknande! Vet inte heller exakt vad som menas men jag hade nog tolkat det som du! Hoppas du får det du drömmer om<3

  4. Vad spännande dröm, jag tänker att den kan ju ha massor av variationer. Sorten på hund, plats, färg på huset och typen/området för företaget osv. Jag tror stenhårt att du kommer att komma dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.