Att sova till och från hela dagen.

Nu tror jag stressen har sagt sitt, jag har skrivit klart tentan i det stora hela och imorgon tänkte jag skicka in den. Jag har dock sovit till och från hela dagen, tittat på något serieavsnitt och somnat. Satt mig upp och somnat, det är som att kroppen riktigt fått sig en käftsmäll just nu.

Jag var till Rättvik en sväng igår. William hade inga vantar och mössa med sig dit, samt att han ville ha snacks. Frågade Björn om han kunde tänka sig att åka dit med mig så vi åkte dit och hem. Insåg att kyrkan i Rättvik var väldigt vacker på kvällen.

Men hur som helst, jag är jättestött idag. Tur att jag storstädat så det bara är att ha kalas här på måndag efter jobbet. För jag misstänker att min kropp skriker efter att få vila just nu.

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.
Inlägg skapade 11088

36 svar på “Att sova till och från hela dagen.

 1. Besvärligt då du mår så himla dåligt :/ hoppas att det snart blir bättre! Skönt också att ha skrivit klart tentan och att det känns så bra att du till och med kan lämna in det! 🙂

 2. Men guuu vad skönt med tentan! Finns ju ingen bättre känsla ‘n när man sen kan klicka på den där skicka-in-knappen =) KRAM fina och hoppas du får en toppen Söndag <3

 3. Skönt att höra att du lyssnar på kroppen i alla fall, då behöver du sömnen. Själv fick jag snällt gå upp kl 07 med barnen, så glad att jag la mig när de la sig igår så jag fick 10-11 timmar, ligger så mycket efter i sömn.
  Lexochlogan recently posted..SYSKONMATCHNING

 4. Stress brukar ju hitta på alla möjliga saker för att få människan att stanna upp om hen behöver så. Jag har också åkt på en ordentlig käftsmäll kan man säga. Feber, ont i halsen, kroppen och kliar i ena örat. Jag brukar inte lämna in men gjorde det nu i eftermiddags och bäddade ner mig. Var rädd om dig.
  Kamilla recently posted..Engagemang och intresse.

 5. Jag tror att det är sunt att du bejakar ditt behov av att sova. Sömn är så helande, och när kroppen skriker efter den gör man rätt i att lyssna.
  Så skönt att du har städat färdigt inför kalaset iallafall! Sånt vill man ju inte stressa med precis innan man ska fira.
  Lillan Kind recently posted..Att påminna sig själv

 6. Nämen fina du!!! Låter verkligen som att du behöver sova ut ordentligt!
  Svar: Nä kan tycka ibland många gånger att debatten känns onödig, för att alla andra länder bör också dra sitt strå till stacken när det gäller miljön, då kanske man har en möjlighet att ändra världen.

 7. Bilden ser riktigt mysig ut, kyrkor är fantastiska på så sätt att det är helt beroende på den som tittar om den uppfattad som skrämmande eller mysig när mörkret lägger sig.

  Känslan av enorm trötthet har hängt över även mig hela dagen idag. Jag har dock städningen kvar så jag får försöka hålla mig vaken ändå..
  Sara recently posted..Överskatta inte din roll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp
%d bloggare gillar detta: