En inlämnad tenta, och sälja kurslitteratur.

Nu är tentan inskickad, jag ska bara skicka en kopia via posten imorgon också så är allt helt klart sedan. Nu hoppas jag på ett godkänt betyg, det skulle vara så skönt att slippa denna kurs nu och enbart koncentrera sig på en uppgift resten av terminen. Men får jag komplettera är det inte hela världen heller, bara att det skulle vara skönt med ett godkänt betyg.

Jag la ut kurslitteraturen på både Blocket och Facebook idag. Jag hoppas att jag får den såld, är alltid skönt med lite extra pengar och mer plats i bokhyllan. Som student och deltidsarbetare tackar man inte nej till pengar.

Nu ska jag göra något annat en stund. Laddar inför en ny arbetsvecka!

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.
Inlägg skapade 11088

44 svar på “En inlämnad tenta, och sälja kurslitteratur.

 1. Hoppas verkligen du blev godkänd. Det där med köpa sälja böcker styrde jag också mycket med när jag plugga. Dock hade vi en studentbokhandel som vi kunde lämna in våra böcker i och så sålde de dom åt oss, eller så bytte man mot en annan bok
  hanna recently posted..En kväll med havetsläckerheter

 2. Håller tummarna för godkänt betyg! 🙂 Varför skickar du en via posten? Lite nyfiken på det 🙂
  Hoppas du får sålt din litturatur, jag hade tur när jag plugga till spec ped, gjorde jag det på annan ort, så kunde låna via högskolan här där jag bodde, så slapp köpa, gult värt 🙂

  1. Vissa av våra lärare vill ha via post och urkund. Tycker det är väldigt jobbigt system. Så gör man inte på högskolan Dalarna. Jag pluggar på annan ort (Västerås) men köper böckerna ändå. Vill vara säkert på att de är inne, speciellt när tentor ska skrivas :).

 3. Lycka till med tentan! Hoppas de gick bra!
  Jag pluggar ju med och sålde mina gamla kursböcker från termin 2. goa extra pengar så innan lönen faktiskt. lägg ut dom på facebook, där sålde jag mina., gick i ett nafs!

 4. Du är så himla inspirerande! Att du klarar av att bolla familj, plugg och jobb samtidigt som du kämpar på med din ätstörning. WOW säger jag bara. Sån inspiration<3 Kram fina du, hoppas din tenta gick bra och att du får böckerna sålda.
  Johanna recently posted..Träning v.6

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp
%d bloggare gillar detta: