Söndag och förberedelse.

Har varit till Coop och letar tårta. Hittade ingen så åkte vidare till Citygross. Handlade inför min trettiofemårsdag imorgon. Alltså är det här min sista dag som trettiofyra.

Blir säkert en bra dag imorgon. Jag försöker tänka så i alla fall. Kommer kännas konstigt att mormor inte kommer ringa och gratta mig som hon alltid gjort. Men jag försöker tänka att hon nog säger grattis på något annat sätt.

Hoppas du har en fin söndag.

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.
Inlägg skapade 11088

16 svar på “Söndag och förberedelse.

  1. Din mormor grattar dig säkert på något annat sätt! Minns första gången jag fyllde år och firade jul utan morfar , det kändes super konstigt och man blev såklart ledsen. Hoppas du får en super bra dag imorgon! GRATTIS
    Ellie recently posted..konverterade till islam!

  2. Grattis till dig i morgon om jag skulle missa det. Tänker också att din mormor kommer gratta dig på något nytt sätt i morgon fast hon inte är med i jordelivet kommer hon garanterat finnas med dig på något sätt, så tror jag i alla fall.
    Kamilla recently posted..Det är lite synd om mig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp
%d bloggare gillar detta: