Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag är den i butiken som…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Handlar det jag ska ha och beger mig därifrån. Jag är den i butiken som sällan längre handlar utan tänker igenom mina köp. Förr kunde jag shoppa kläder efter väder, nu är varje köpt genomtänkt. Jag lägger hellre mina pengar på PMU eller Ta till vara än att köpa kläder. För jag blir mer glad över något från Rörstrand än vad jag blir av kläder.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

24 Comments

  1. Jag köper också efter genomtänkt. Blir inte heller glad utav att köpa kläder har jag märkt. Utan då föredrar jag att läsa en bok istället 🙂

  2. Kläder ler det tänkte jag inte ens på när jag skrev mitt inlägg. Men ja det handlar man ju en del, eller man kanske skulle ha tänkt på hur man är i en matvarubutik, men jag är nog ganska lika där… in o ut vet vad jag ska ha ….

    Ha en fin lördag

  3. Önskar att jag var likadan där! Här handlas det efter hunger oftast, dummaste som finns egentligen att gå in i en affär hungrig haha (:

  4. Du är en av de ”smarta” helt enkelt. Jag suger på att handla, har typ aldrig en lista och handlar alltid allt jag inte ska ha, haha!

  5. Haha åh, du är precis som jag! Garderoben är obefintlig medan inredningskvoten är mer än välfylld här hemma. Minns faktiskt inte senast jag klev in i ett provrum i en butik!? Gör man sådant längre? Jag beställer hem kläderna. Och ska jag handla mat så följer jag slaviskt en lista och springer mellan pensionärsparen.

  6. Det är roligt när second hand lockar mer än andra butiker och jag håller med. Jag handlar gärna begagnat och där kan man ju också hitta fina kläder till bra pris =)

  7. Jag gillar att shoppa på nätet men samtidigt att strosa omkring i butiker och kika, drömma eller få nya ideer. En sak gillar jag inte och det är att handla när det är kaos i butikerna.

  8. Så duktigt att du verkligen tänker igenom dina köp 🙂 jag är med jätte bra på det IBLAND & så ibland faller det helt ?

  9. Jag måste verkligen bli mer som dig, som verkligen tänker igenom alla köp, haha. Är så dålig på det dock. Måste öva. Kram

  10. Å vad jag avundas att du bara plockar det du ska. Jag går in och kanske bara ska ha toapapper och kommer ut med halva affären.

    Vad jobbigt och läskigt att du fick sammandragningar så tidigt och vid första barnen också.

  11. Jag är oftast extremt snabb även då jag bara rekar en butik. Är nog bara loppisar jag verkligen tar tid på mig att gå igenom mer noga.

  12. Jag är tvärtom, jag tycker om att kolla i butiker 🙂 Älskar att shoppa kläder men köper bara sånt som är riktigt snyggt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.