Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tävlingar Tipspromenad

Tiskpromenad, vinst och iskallt väder.

Så var det återigen Tiskpromenad runt Tisken. Det är alltså en tipspromenad som Lions i Falun håller varje april och september varje år. Jag brukar gå eftersom det del är roligt, men även perfekt tillfälle för lite motion.

Idag var det dock iskyla så jag tyckte inte att promenaden var lika njutningsfull som annars, men roligt var det. Jag skrev mitt namn och några frågor kunde jag i alla fall svaret på vilket var roligt.

Men roligast var ändå vinsten. En Aladdin chokladask med mörk choklad och sedan en biltvätt samt en tumstock. Jag blev typ hur glad som helst över tumstocken och det tyckte William var lite kul. William bröt av min tumstock som liten, och just det där med att lägga pengarna på en ny har inte varit högprioriterat hos mig så jag har fått räkna på min avbrutna. Nu har jag en hel och det är jag helnöjd med!

42 Comments

  1. Bravo, snyggt jobbat och grattis till vinsten. Tycke rdet är bra att du tog dig iväg i kylan.
    Läste ditt tidigare inlägg också, hade inte hört Koppången innan faktiskt. Den var riktigt fin!

  2. Men så mysigt de ser ut att vara 🙂
    Ja att lägga pengar på en tumstock eller bara att åka och köpa en hade jag nog oxå struntat i men förstår glädjen när du fick en ny nu haha 😀
    Så gott med mörkt choklad

  3. Hehe tänkte först att nu har hon nog stavat fel men så var inte fallet. Ja idag har det varit lite för kallt, instämmer

  4. Kul att tipspromenaden fått namn efter sjön. Fantasifullt! Ännu roligare att du fick fina vinster och att du fick en tumstock som du verkligen behövde. Såna presenter är roligast att få tycker jag. Saker som man tänkt på länge men av olika anledningar inte shoppat och så får man det i present istället.

  5. Åh, vad roligt att du skriver om tipspromenad just idag! Jag och Johan åkte förbi en skylt tidigare idag där det stod ”tipspromenad” och då började jag tänka på hur länge sedan det var man faktiskt gick på en sådan 😀 Kul ju!

  6. Tråkigt att det var så kallt annars är det skönt att få luft. Älskar kvällspromenader. Grattis till vinsten! Choklad är ju så gott

  7. Roligt med återkommande evenemang sådär 🙂 Hehe bröt måånga tumstockar för min låtsaspappa när jag var liten haha, skojiga minnen som dök upp nu 🙂

  8. Åh så mysigt med tipspromenader ? Ja igår var de iskalla vindar verkligen de kan ja hålla med om. Men vad fina priser du fick grattis till vinsten

  9. Grattis till vinsten :-D, och vilken rolig grej att göra. Jag längtar vädermässigt efter de typer av promenader där man kan bära med sig en termos och bara gå för att vara ute (med Pixie) så länge som möjligt under dagen. Snart så! Är också barnsligt nöjd över min tumstock som jag fick förra året.

  10. Med de fina vinsterna med dig hem måste den kalla promenaden ändå känts riktigt bra. Vem säger nej till choklad och en biltvätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa