Elkaos tack vara Kopparstaden!

Kom hem till ett inferno och så här behöver jag bo nu tills elektrikerna är klara! De tycker vi borde få evakueringsboende, men nej då jag får dela säng med min snart femtonåriga son!

Brukar skriva inlägg med text men idag får ni bara bilder. Jag har ingen dator att använda, inget köksbord och ingen soffa!

600 kronor för besväret får man får denna skit man inte ens bett om. Men ska kontakta tidningen.

Hyresgästföreningen kunde inte göra ett skit ringde dit, så ska gå ur.

För er som inte vet, informationen vi fick var att de skulle bytas till jordade uttag. Ingenstans fick vi information om att lägenheten skulle få helt utbyt el där man inte skulle kunna bo. Känner av astman, och har helt sjukt mycket ångest över detta. Jobbar på dagarna 7:45-16:30, och sedan ska man liksom hem till det här för att städa tillbaka och göra fint. Kul också inför påsken.

Min astma är på riktigt jobb nu, och William sen tonåring behöva sova bredvid sin mamma. Kopparstaden borde skämmas! Jag hade skämts åt att arbeta på den arbetsplatsen om jag var dem!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

21 thoughts on “Elkaos tack vara Kopparstaden!

    1. De byter elen i hela bostaden/huset. Informationen var byte till jordade uttag men ingenstans stod det att vi skulle få hela lägenheten renoverad och heller stod det inte att allt skulle stå en meter från väggen. Det är vad som gjort mig förbannad. Hur sjutton ska man i en bebodd lägenhet ha alla möbler en meter från väggen :-o. Samt bo i kaoset.

  1. Vilket kaos, tycker ju dom borde ha hört av sig så att ni visste om detta, eller gjorde ni det? Iaf är det ju inte okej. Förstår att du inte är så glad nu. Kram 🙂
    Amanda recently posted..Bara blunda 5 min

    1. Som det står skulle vi få jordade uttag. Men ”inget skulle påverka boendet”. Sanningen är ju inte så, vi borde inte bo kvar alls under detta projekt 👎🏻

  2. Men usch, jag lider med dig! Det finns ju ingenting som är mer stressande än att behöva bo i ett kaos. Man får ingen som helst ro i kroppen eller hjärnan. Hur länge skall ni behöva ha det såhär?

  3. Gud, vad jobbigt det var att se bilderna, lider med er. Jag förstår din frustration, det var riktig jobbigt när vi renoverade vår lgh. Jag hoppas att det blir snabb löst och ni får återgå till det normala igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: