Mår psykiskt dåligt av detta.

Många slänger med ordet psykiskt dåligt. Men i mitt fall mår jag verkligen psykiskt dåligt av detta. Hemmet är täckt med damm och Kopparstaden är ett skämt. Pratade med projektledaren som är så stolt över sitt jobb. Men att inte vara ärlig med informationen det kan han inte stå bakom. Samma att någon annan än jag skulle vara missnöjd.

Kom hem och det var lika jävligt som igår, om en värre med ännu mera damm och skit. Känner av astman, har ringt DT (Dalarnas tidningar) så imorgon blir det intervju kring detta. 600 kronor är ett skämt, och så hyreshöjning på 80 kr månaden, det blir dryga 1000 lappen per år för denna skit.

Är så himla irriterad. Kul påsk man får, det blir att städa hela hemmet. Inte direkt det man vill på sitt påsklov.

La ut bilder på Kopparstadens Facebooksida över detta. Det tog bort inlägget så himla fegt så lite bilder i tidningen blir nog bättre reklam för dem. Om du inte sett vad jag bor i, så bläddra två inlägg nedanför detta, det är SÄGER en hel del…

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

35 thoughts on “Mår psykiskt dåligt av detta.

  1. Vad upprörd jag blir av att läsa att de tog bort bilderna. Vilka fega jävla svin rent ut sagt. Fint att du ska intervjuas och få ut detta. Det är inte okej

  2. Jag kan i och för sig tycka att det är bra att de byter till jordade men självklart skulle det framgått hur omfattande arbetet var. Sedan kan man ju fungera på om det var speciellt smart att lägga det till en storhelg 🙁 Jag trodde att fastighetsägaren var skyldig att ha elen i adekvat skick utan att det skulle generera en hyreshöjning!
    Znogge recently posted..”Är påskmust och julmust…

  3. Men fy vad jobbigt att det ska behöva vara så där Förstår verkligen att du mår dåligt inte alls trevligt när det är på det sättet <3 Hoppas verkligen att du får ordning på allt
    Amanda recently posted..Blir det en bra dag

  4. Men fy för att ha sladdarna så där och allt byggdamm. Kan tänka mig att din astma blir påverkad av allt damm. Så dåligt att dom inte kan stå för att det bara skulle vara du som är missnöjd. Så bra att du har ringt till tidningen.
    Jennysvardag recently posted..Långledig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: