fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Valborg ikväll, kommer du titta på någon majbrasa?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej någon brasa har jag inte varit på ikväll. Istället har jag gått tipspromenad i Vika tillsammans med Björn, Björns mamma och hennes karl. William hänger med kompisar denna Valborg.

Det var flera år sedan jag tittade på någon brasa faktiskt, det är nog inte riktigt min grej att springa på sånt där får jag erkänna.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Trollet
Hannafialotta
BP-computerart
Klimakteriehäxan
Znogges

Tack till alla som deltagit! Vill du delta i majutmaningen? Då hittar du informationen här.


12 Comments

  1. Ingen brasa heller då kommunen tog sitt förnuft till fånga och ställde in. Vore ju väldig vanskligt att starta en brasa frivilligt när läget är som det är ?

  2. Vi var inte iväg och kikade på någon brasa heller i år, men de andra åren har vi varit iväg till majbrasan här i byn ?

  3. Bor i Göteborg och här har vi oftare påskbrasor. Då jag bodde i Sollefteå som barn var det alltid brasa vid valborg 🙂 Tycker det är lite mysigt faktiskt, och som sagt var, är jag ledig tittar jag gärna på dom.

  4. Jag kan inte ens minnas sist jag var och såg en brasa på Valborg. Hade helt glömt bort att man brukar tända brasor fram till att jag såg att några la upp om det på Instagram igår, haha. När jag var liten var jag dock ofta och kikade på sådant 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.