Inget internet & migrän.

Kom hem från jobbet igår med lite smått huvudvärkskänsla. Det går nog över tänkte jag, och åt middag med William. Sedan skulle jag se Game Of Thrones, men så blev det inte. Internet har tydligen legat nere hela dygnet. Blir så less, allt har med detta elskit som Kopparstaden grejer med att göra. Så fick se avsnittet med mobilen, som triggade igång migrän så vid 20:00 igår sov jag.

Lär knappast bli bättre med internet idag heller, för är inte direkt så att jag har högs tankar om Itux. Bitterheten själv just nu, behöver internet för studierna också, jag orkar inte med detta.

Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

6 thoughts on “Inget internet & migrän.

 • 15 maj, 2019 at 00:19
  Permalink

  Det är verkligen jobbigt när internet krånglar. Har aldrig hört itux, själv har jag gamla bredbandsbolaget som nu heter telenor. Och de brukar krångla så jobbigt :/

  Reply
 • 14 maj, 2019 at 21:19
  Permalink

  Hatar migrän, har aorua och de är så jobbigt 😩

  Reply
 • 14 maj, 2019 at 17:43
  Permalink

  Vilken otur med både migrän och ett icke fungerande internet. I dag hade vi störningar på nätet i skolan och vi insåg direkt hur begränsade vi alla blev. Digitala läromedel i all ära men det kräver ett snabbt och fungerande när.

  Krya på!
  Znogge recently posted..”Havet, sjön eller bassängen…

  Reply
  • 14 maj, 2019 at 19:43
   Permalink

   Ja inte det minsta kul, och vi tycks inte få något internet förrän om senast 3-4 dagar arbetsdagar alltså :(. Usch sånt där är inte kul i yrket, man blir lätt begränsad.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: