Röstning, mors dag, tentor och ångestdagar.

Jag har inte mått bra under flera dagar, enda sedan jag kom fram till hotellet i torsdags har jag haft en känsla av olust. Jag hat funderat en del på om det är året som nu kommer ifatt mig. Det har varit ett förbannat tufft år och nu tycks hjärnan leta efter saker att oroa sig över, min ångesthjärna som letar efter katastrofer i minsta lilla hörn. Utöver det så går jag på min behandling mot ätstörningar vilket även det så klart påverkar veckoformen. Jag tror även det faktum att jag haft träningsförbud påverkat att jag mår så här, promenader brukar nämligen vara det som får min hjärna att fokusera på annat. Så i veckan ska jag gå promenader för välmåendet, jag behöver det.

Mors dag idag och William bakade hembakat bröd åt mig som vi åt i köket med en himmel i Falun som öppnade sig för regnet. Brödet var jättegott och jag blir så imponerad av William så ofta.

Jag har varit till Lugnetkyrkan med William idag då han har gått en Alfakurs och var klar. Jag missade deras middag i torsdag, men fick i alla fall vara med när han och resten fick visa upp sig idag. William tycker sånt är kul, och jag har någon känsla av att jag inte riktigt vet min tro eller otro. Efteråt gick jag och röstade, skönt att man slipper det på ett tag nu. Detta var tredje röstningen sedan september.

Annars är jag nästan klar med min tenta, jag ska bara finputsa på den lite med ordval och lägga till några fler källor. Men det är på måndag om en vecka den senast ska vara inskickad så jag försöker sitta lugn i båten ännu. Den ska nog bli rodd i hamn.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

12 thoughts on “Röstning, mors dag, tentor och ångestdagar.

 1. Promenader gör verkligen mycket för måendet, hoppas du tar dig ut så du får må lite bättre. Är inte kul att må sådär! Ta hand om dig <3

 2. Klart mycket kan påverka hur man mår och precis som du skriver har detta år inte varit en dans på rosor för dig.
  Skönt att du nästan är klar med tentan. Så skön känsla när man kan skicka in den.
  My wonderful loves recently posted..Första mötet

 3. Vilken mysig morsdag du fick med nybakat bröd av din son. Det regnade faktiskt tillochfrån här med igår. Lite tråkigt 🙂

 4. Galet med en tredje gång VAL även om det nu varit olika val… ja de två första var väl lite samma lika om jag förstått rätt.

  Jag hoppas verkligen att Du får må bättre denna vecka och promenader borde väl inte riktigt räknas som träning ifall Du inte går pw utan mer en promenad med kameran?

  Kram

 5. Hoppas du kan må bättre snart och att lite promenad kan lätta sinnet. Jag tänker att det är ju ingen hårdträning så om du mår bra av et så borde du.
  Så fint att han bakade, låter super gott. Kul att han gillar det iallafall.

 6. Men så härligt och lyxigt att få nybakat bröd! Mammahjärtat svämmar över av att läsa om fina gester och sätt att visa sin uppskattning på! 💕
  Anna recently posted..Morsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: