Sist jag fick bita mig i tungan…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag biter mig ofta i tungan, känner hur jag skulle vilja slänga ur mig mer saker och kanske någonstans säga ifrån oftare. Men istället håller jag ihop munnen och någonstans tänker att det inte är värt att sätta igång och säga något. Inte för att jag inte kan utan för att jag tänker steget längre, jag orkar inte ställa upp med en scen. Istället är det nog som jag fått höra att jag är lyhörd, en egenskap som får mig att bita ihop länge och väl.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

32 thoughts on “Sist jag fick bita mig i tungan…

 1. Jag vill gärna inte ställa till med en scen så jag gör som du att jag är tyst, för det tar ju sån energi att göra det. 🙂

 2. Åh känner så igen mig. Så många gånger som man känner att man vill eller borde säga något men istället sitter där och nästan kokar inombords hehe.

 3. Haha åh, jag är en människa som ofta högt och ljudligt talar om vad jag tycker och tänker, vissa skulle nog hävda att jag ALLTID gör det. Men de skulle bara veta hur ofta jag biter mig i tungan.

 4. Jag får också bita mig i tvungen rätt så ofta gör att inte säga saker som ställer till med sen scen. Lite jobbigt kan jag tycka att det är ibland men ändå skönt att slippa ställa till med en secn

 5. Jag väljer också mina strider. Senaste gången jag fick bita mig i tungan var när jag var ute med en person som bara gnällde på allting som var dåligt och inte kom med några konstruktiva förslag på vad vi kan göra istället. Då bet jag mig i tungan och sa till mig själv att det inte är värt att ställa till med en scen nu.
  Hannas krypin recently posted..Idag får barnen sommarlov

 6. Du gör precis likadant som mig – tänker som jag – det är inte alltid värt att ösa ur sig allt man vill säga. Det är inte värt effekten som kan bli – det tar för mycket energi av en…. lika bra att vara tyst.

 7. Konstigt nog så har jag också lärt mig att “knipa käft” eller rättare saft att tänka efter före om man säger så. Du har “lärt dig lektionen” betydligt tidigare än vad jag gjort. Tror att jag fattade först efter 55…
  BP recently posted..Återblick

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: