Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag har aldrig pallat äpplen, sant eller falskt?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nog har jag pallat äpplen, som barn var det en av de roligaste sakerna som fanns. Spänningen i att se om om man skulle bli upptäckt. Ibland önskar jag att man kunde palla äpplen som vuxen med, mest för att få ut en arg vuxen som bråkade med en. Så klart är det inget man gör, men nog var det himlans roligt att palla äpplen när man var liten.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson

26 Comments

  1. Är så avundsjuk på folk som har pallat äpplen som små. Vi hade jättemånga äppelträd i trädgården så jag såg aldrig tjusningen med det. Trots att jag jämt sälte adrenalinkickar!

  2. Åh haha vilka minnen jag får utav detta inlägg!
    Tyckte också det var super spännande och lite läskigt haha <3
    Äskadar dina blogg utmaningar ?

  3. Ja men visst har jag pallat äpplen och åkt fast så det tjoade om det hos surgubben Leffe och hans ilskna hund. Spänningen var kul och spännande tills att man åkte fast eller inte.

  4. Jag pallade väldigt mycket äpplen och annat som barn. Min pappa gav mig och mina stycsyskon varsin ryggsäck att fylla, haha. Han var uppmuntrande på det viset ?

  5. Självklart pallade jag äpplen som liten! Det gjorde väl alla? Nuförtiden pallar jag inte äpplen, mest beroende på att det inte finns några äppelträd runt ikring där jag bor. Däremot har jag pallat apelsiner, mandlar och vindruvor till exempel 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: