Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 27: Frågvis.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilken fråga skulle du vilja ställa till valfri granne?
  2. När frågade någon dig sist hur du mår?
  3. Vad svarade du på senaste frågan du fick?
  4. När var du senast nyfiken på något?
  5. Vilken fråga ställer du dig varje dag?

Vilken fråga skulle du vilja ställa till valfri granne?
Här i huset pratar vi alltid med grannarna, så just nu har jag liksom ingen specifik fråga att ställa någon av mina grannar.

När frågade någon dig sist hur du mår?
Igår brorsan undrade om jag var ledsen. Var inte det men han tyckte det såg ut så.

Vad svarade du på senaste frågan du fick?
Oj, minns inte senaste frågan jag fick. Har ingen aning haha.

När var du senast nyfiken på något?
Det var igår när jag såg klart senaste avsnittet av The Handmaids tale, nyfiken på nästa avsnitt och tycker det tar lite lång tid mellan.

Vilken fråga ställer du dig varje dag?
Vad ska jag äta till lunch och middag? Samma fråga varje dag.

15 Comments

    1. Ett USA som hamnat i händerna på en religiös sekt typ. Där kvinnor som gjort ”fel” saker tex varit otrogna får föda de rikas barn. Om dessa kvinnor är fertila del vill säga, annars blir de typ hembiträden. De har inget att säga till om, får inte läsa och ska bara föda barn och bli våldtagna typ. Den är vidrig men så bra, se den :). Finns på HBO 🙂

  1. Ja Du den där frågan… Vad ska vi äta idag? Inte alltid lätt att komma på nått bra svar… vissa dagar känns det som om jag har matservering 😉 Elin äter en maträtt, J en annan och jag antingen en kombination… ja ibland händer det att jag icke äter.

  2. Åh ja sista ”Handmaids” är så spännande….
    Önskar att alla delar kom ut på en gång så man slipper vara nyfiken… haha!!!

    Hade jag fått fråga en granne något så hade jag frågat våra förra grannar varför de var rasister och hur de tänker (de var rasister helt öppet och inte något jag bara hittat på… vidriga människor).

    Kram kram

    1. Visst var det, håller med tänker liksom så där varje vecka att de verkligen borde släppa alla avsnitt samtidigt haha :D. Jaja man får vänta till nästa vecka :D.

      Usch :[. Förstår inte hur man kan tycka illa om någon på grund av vart denne nu kommer ifrån?! Det är en sak att tycka illa om någon på grund av dess handlingar, men att tycka illa om någon bra för att? Utan anledning för att denne nu råkar vara från annat land eller ha annan hudfärg. Begriper inte!

  3. Det är definitivt skillnad mellan att bo i en småstad jämfört med här i nollåtta. Här pratar man sällan med grannarna om man bor i flerfamiljshus. Om man bor i villa/radhus är det en helt annan sak…

    Såg första serien av The Handsmaids tale och var totalt fascinerad. Men serie 2 går på en kanal som jag inte har… än. Så jag är också nyfiken på fortsättningen när den väl kommer på svt.

    1. Jo så är det nog, men mitt hus är också otroligt unikt jag har aldrig haft så tät kontakt med mina grannar någonsin som här :). Det är liksom väldigt annorlunda mot andra platser :).
      Åh jag förstår att du känner så, hoppas den kommer till kanalen du har så du kan se 🙂

  4. Jag har precis börjat titta på andra säsongen,,,,,avslöja inget!
    O jäklars också, hur kunde jag glömma att jag grunnar över maten varje dag! För det gör jag, vill alltid planera en god middag! Även fast det inte alltid blir så…
    Trevlig helg

  5. Jag tycker det är riktigt drygt att fundera ut vad vi ska äta varje dag. Det är varken roligt att planera eller laga vardagsmaten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.