Dark Mode Off / On
Reklam

Proteinpulver.

Inlägget är i samarbete med Kosttillskottguiden.nu

Jag är sådan som är villig att prova det mesta. En sådan sak som jag provat är proteinpulver och då valde jag att prova ett med vanilj samt en med choklad från Holistic. Jag tycker personligen det som smakar vanilj var godast, och fördelen med dessa pulver är att man håller sig mätt, jag gillar det som ett komplement till mellanmål när man är på väg någonstans. Det är nämligen så att jag ibland har lite med tid, då att sätta mig ner och äta en banan kan vara jättesvårt att få med tidsmässigt, då är en shake i form av proteinpulver hur bra som helst. Dessutom kan man ju välja att lägga i lite protein i sin smoothie och då blir den så där skummigt och extra god. Dessutom känns den mer fyllig och jag upplever det som jättegott, jag tror ju på detta med att tillsätta proteiner i lagom mängder. På kosttillskottguiden.nu finns det väldigt bra information om just proteinpulver men även en lista som visar på bäst i test, vilket är något jag tycker om, eftersom man då kan välja de bästa produkterna.

Jag skriver som ni ser komplement och vill helst inte ha det som måltidsersättning. För andra är det säkert jättebra att ta sånt som måltidsersättning men för mig som har ätstörningar så får jag endast ta sådant i fall där jag inte hinner med något annat, eller som jag skriver tillsätta det i en smoothie. Det är då för att jag inte ska falla tillbaka i sjukdomens värsta grepp, hade jag haft normalt förhållande till mat hade detta såklart inte varit ett problem men nu är mitt liv lite annorlunda mot andra. Så då får det bli ett komplement och något som man skummar upp smoothies med, men vet du? Det blir ju extra gott och känns lyxigt så det kan jag bara rekommendera.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: