Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag vet att det just nu råder sporthysteri och jag tror det gäller damfotboll? Misstänker att jag har rätt? Det är i alla fall något folk pratar om, och för mig är liksom sport “nämen usch“. Jag kände också att bilden ovan lite var tilltalande så, mina svarta små barnfötter färgade av barfotabarnet jag som alltid avskytt skor, någon kopp och en smörgås med vad jag tycker ser ut som leverpastej och saltgurka. Jag ser lite fundersam ut, passade dagens tema för är det något som får mig fundersam är det hur någon kan finna nöje i att titta på andra som idrottar?!

Att idrotta själv kan jag förstå. Men titta på svettiga människor som jagar en boll, eller puck? Nja, då har jag bättre saker att spendera tiden på.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart

56 kommentarer

 1. När det går bra för Sverige tittar jag gärna. Satt på krogen och titta sist och vilken stämning. Den dras jag gärna med i

  1. Jag fick en liten notis på FB (delar min blogg på min vägg där) att det tydligen är VM för damerna och att det går bra :). Kan förstå att det kan bli en viss stämning då på krogen 🙂

 2. Vad full i skratt jag blev när jag läste att du har bättre saker att se på än svettiga människor som jagar en boll eller puck. Haha, jag har aldrig tänkt på det sätta haha. Jag ser inte fotboll som underhållande, men i hockey händer det mer och det är roligare 🙂

 3. Jag kan tycka det är kul att titta å sport men då ska de ju såklart vara en sport som jag gillar. Artistisk gymnastik är min favo för den utövade jag själv. Nu blir det mest truppgympa med dottern och ishockey för sonen spelar. Men visst hejar jag på fotbollsdamerna. Heja dem nu!!!
  Kamilla recently posted..Burgsvik levererade igen.

 4. Haha åh, jag som är hockeyfanatiker och inte tycker att det finns någonting bättre än att se hockey. Damfotbollen däremot tilltalar mig inte alls, så där stämmer jag in i din kör. ÄLSKAR BILDEN!

 5. Måste börja med : SÅ HÄRLIG BILD! ? super söt!
  Jag är inte heller för någon sport iallafall inte fotboll och tenis. Ända dom gör är att springa efter än boll som dom var barn haha! Neeej inget för mig ??

 6. Jag är så nästan för det mesta, men spelar mitt hemmalag så vill jag gärna kika fotboll.. Inte sett en enda match av dam-vm för det lockar just nu inget.. hehe.

 7. Så söt du är! Hysterin för herrarnas fotboll har inte varit detsamma detta år när damerna spelar. Inte jätte förtjust i sport faktiskt 🙂

 8. Det är verkligen fantastiskt att de hur olika alla är. Jag älskar att kolla på sport, speciellt fotboll. Den att jag denna gång inte såg en enda match är en annan sak ?
  Michaela recently posted..Däck online

 9. Haha jag brukar säga exakt likadant till min sambo som kollar sport. Är inte så intresserad att se ett gäng folk springa och jaga en liten boll och bli svettiga.

 10. Vilken gullig bild på dig!!

  Jag är inte särskilt sportintresserad, men jag kollade de matcher som Sverige deltog i förra sommaren. Då tyckte jag allmänt att det kändes som en folkfest.
  Junitjej recently posted..Helgens bilder

 11. Sport för mig är uscha fy, både att utöva den och se på den. Har alltid ogillat sport. Finner inget intresse för det.

 12. Vissa sporter är roligt att titta på tycker jag och det är ju främst för att de är proffs och duktiga på det dem gör. Jag kan ju å andra sidan inte förstår tjusningen med att stå och stirra på bilar som kör runt runt eller typ speedway xD
  Johanna Utterberg recently posted..JUNE TAG

 13. Jag älskar att titta på sport! När det är nån som jag hejar på (som damlandslaget i fotboll) så kollar jag gärna på TV. Men helst tittar jag på sport live. Då är det ärligt talat oftast allt runt ikring som lockar.
  Jag blev något av en basketfantast på 90-talet. NBA-basket, alltså, den amerikanska ligan. Då kunde jag locka med Anders till USA till dom olika ställena där dom spelade. Hmm… Jag kanske gillar att resa mer än själva sporten? 😉
  Ama de casa recently posted..Den spännande fortsättningen

  1. Så kul och så olika det kan vara ändå :D. WOW att du reste det låter faktiskt häftigt det kan till och med jag tycka :D. Haha ja det där med resan kan ju varit dragningskraften 😉

 14. Hahaha! Alltså här är vi totalt olika. Men du skulle vara tvilling till min man och min mamma. Båda har/hade precis din inställning till sport/idrott. Det är då en himla tur att vi alla är olika;-)
  Bilden du har plockat fram säger mera än tusen ord. Den är helt underbar.

  Idag är jag också med, men med ett “raka motsatsen till dig”-inlägg;-)
  https://bp-computerart.blogspot.com/2019/07/glad-mandag-med-fotboll.html
  BP recently posted..Glad måndag med fotboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: