Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag tycker trädgårdsspel är…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om

Trädgårdsspel det känns lite som att man måste tycka sånt är kul, jag kan absolut spela kubb men egentligen är jag inte så mycket för lekar. Jag tycker nog någonstans att det mest är ganska jobbigt. Jag kan ställa upp för andras skull men försöker liksom smita undan, jag är ingen lekare.

När det dras fram lekar på fest så anser jag att det är det bästa sättet att förstöra festen. Jag tycker inte det är roligt att leka med vuxna, och tycker liksom att man bara känner sig ”töntig”. Så nja, trädgårdsspel är inget för mig.

Hur är du? Är du lekdrottningen eller lekkungen, eller är du som mig?

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart

42 Comments

 1. Jodå, i rätt sällskap är det väl roligt. Men jag är ju mycket för lugn och ro och då finns inte direkt utrymme för trädgårdsspel.

 2. Jag är nog lekdrottningen eller lekledaren! Älskar att dra ihop lekar och tävlingar och är gärna på om andra startar det! Är en riktig tävlingsmänniska!

 3. Kubb är super kul tycker jag ! Lekar gillar inte jag heller ! Då är spela spel på en fest mycket roligare ! För idag finns det ju så himla många roliga spel !

 4. Det beror på vilket humör jag är på och vilka lekar det är. Vissa lekar vill jag bara smita undan och andra är jag gärna med på. Trädgårdslekar med barnen är ju hur roligt som helst och något som jag gärna gör. 🙂

 5. Jag är mer än gärna lekledaren, iallafall i vårt gäng där 30-åriga karlar på blodigt allvar går in för att segra. Då får man föra statistik, se vem som egentligen leder och kan ändå stå på sidan av när alla andra gör bort sig. Haha! Och så får man fixa fina priskorgar som folk vill vinna.

 6. Vilken roligt fråga. I min familj och släkt har vi alltid lekar på midsommarafton och det är nästan allt tjafs om vad som är rätt och fel. Många av dom är så dåliga vinnare och förlorare. Jag är inget utav det 🙂 jag tycker att det är lite små kul att spela kubb men jag kastar för dåligt

 7. Jag är tvärtom. Bästa som finns är att leka, Tycker det förhöjer stämningen rejält. Tur vi får vara olika

 8. Känner också skm du skriver. Tycker också det är ”tönintig!” Vet inte riktigt varför säkert för det handlar om vuxna männsikor som ska leka haha och spela ??❤️

 9. Jag är faktiskt lite mer som dig. Visst kan jag ställa upp om det blir krocket eller kubb men i ärlighetens namn så avstår jag lika gärna.

 10. Jag är inte riktigt som du, beroende på vad det handlar om för lek så kan jag tänka mig vara med. Men ibland känner jag mig riktigt töntig och vill inte vara med, när det känns som en press så är det mindre roligt.

 11. Jag ÄLSKAR trädgårdsspel! Kubb, boule, femkamp… You name it! Vi hade ofta femkampstillställningar i vår trädgård i Sollentuna och det var alltid en strid på liv och död. Haha! Nejdå, men nog bor det en liten tävlingsdjävul i mig, det gör det 😀

 12. Trädgårdsspel och lekar är verkligen dötrist. Med ett undantag. På våra släktträffar, då är det på liv och död nästan, ingen gör nåt halvhjärtat där 😉

  1. Känns väldigt skönt att läsa att jag inte är ensam om att tycka så där om trädgårdsspel :D. Haha skulle vilja se era släktträffar känner jag haha.

 13. Här är vi helt överens! Så himla töntig med bland annat säckhoppning vid Midsommar. Suck! För barn ja, men inte för vuxna. Samma sak med brännboll som många företag spelar i Hagaparken varenda sommar.

  PS. Jag kan inte spela kubb;-) DS.

  1. Jo då de kommer fram :). Men jag godkänner alltid först :D. Jag vill alltid svara på kommentarerna och då är detta lättaste sättet för mig 😀

 14. Jag är mer som dig, jag tycker sånt är jobbigt jag med. Jag kan vara med när det är barn och för deras skull, annars blir det mer löjligt ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d