Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Lite vin och trevligt sällskap.

Igår åkte jag ut till Björn för vin och annat gott. Vi hade jättetrevligt, glatt sällskap och sedan hade jag köpt med lite Cheese Chrunez, jordgubbar, kex och färskost samt breadstick. Jag tänkte att det skulle finnas något för alla och så var det verkligen.

Idag har jag först haft jätteont i båda armarna. Jag får så ibland, det blev bättre när jag la två kuddar under armarna och sedan låg på rygg med en kudde under huvudet. Jag blev liksom ”omringad” av kuddar och tydligen var det medicinen för smärtan. Sedan har jag glott på film och tv-serier. Jag har varit hos Björn tills nyss, han bor i Kniva och det är liksom ute på landet och jag kör inte bil dagen efter. Men nu hade det gått dygnet så det kändes okej att dra hemåt.

Hoppas du haft en fin lördag? Imorgon kommer William hem efter flera härliga dag på läger, det ska bli jätteroligt han är saknad.

12 Comments

  1. Låter mysigt! Vi har varit på fest med vår gamla idrottsförening. Det var faktiskt himla kul.
    Det började åska och plötsligt kom blixt och knall samtidigt, det var som ett rött eldklot som slog ner ute på planen. Tur ingen var där. Vi gick ut sen och såg ett hål i marken och liksom gångar ut från det. Just det var ju inte så kul, men väldigt fascinerande att se!

    1. Åh låter jättemysigt :D. Men det där med blixten låter läskigt, det är verkligen något jag har respekt för. Men förstår att det måste varit en upplevelse :D.

  2. Vilken mysig stund, bara hänga och dricka vin och så. Tråkigt med dina armar dock 🙁 Skönt att grabben kommer hem igen.

  3. Här är det också värk, var på dop i går och det nog väldigt mycket för min fibro, så i dag är det värktabletter och sängliggandes som gäller här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: