Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

På min balkong, uteplats eller trädgård så finns det…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Några balkongmöbler och så sedan en vecka tillbaka även blommor. Det är riktigt fint. Jag önskar att balkongen var inglasad dock, tyvärr får vi inte sådant där jag bor. Men vilken dröm att kunna nyttja uteplatsen året om, tyvärr är det inte riktigt så det fungerar och man får väl bara ”gilla” läget helt enkelt.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten

30 Comments

 1. Älskar också inglasade balkonger! Men huvudsaken man hAf en balkong!
  Bara kunna sitta på balkongen i vilket väder som helst 🙂

 2. Det är så mysigt med blommor på balkonger. Du får gärna visa flera bilder på hur du har det på din balkong? Inglasat är ju perfekt att ha så man kan sitta ute större del av året. men hittills har det varit en dröm även för mig?

 3. Man får helt enkelt göra det bästa med det man har ?
  En blomma är bättre än ingen blomma ?
  Min förra lägenhet hade ingen balkong eller uteplats så nu är jag lite tacksam för en ruta ?

 4. Här är verkligen ett praktexempel på att man alltid vill ha det man inte har. Vi har en hel trädgård att vara i och ändå saknar jag balkongtiden lite. Tycker det är så mysigt att inreda just balkonger!

 5. man skäms nästan o säga vi typ nyttjar inte vår inglasade
  där vi bodde innan så hade vi inglasad men nu har vi två uteplatser som vi njyttjar mera så ja synd är det men nu byggde vi en soffa så kanske nån sitter där mera . o katterna älskar o va där de är ju inne katter annars

 6. Tycker mycket om din balkong! Den är lika ”ombonad” som min, fast min har ju inga blommor. Har inga gröna fingrar så, men det verkar du ha. Så fint det är där hos dig:-)

  Vi har fått många erbjudanden/förfrågningar om inglasning av balkongen, men vi har alltid tackat nej. De som har glasat in sina balkonger utnyttjar dom som förråd under vintern, då det ändå är för kallt för att vistas där. Å under sommaren vill jag ha hela värmen (den lilla som finns i år) utan att ha glasrutor. Så det är inte dumt alls att ha det så font som du har det.

  1. Ja där är vi lika igen :D. Så skönt liksom när man fixar sitt eget det behöver inte vara så mycket.

   Haha så kan det nog vara, det är dit man slänger julpyntet kanske ;), när man inte orkar plocka undan efter julen. På min brukar gamla blommor förvaras vintertid haha.

 7. Jag har en trädgård med inglasning. På inglasningen har jag gjort som ett extrarum med matbord och stolar. Trädgården är jag inte klar med då jag vill lägga ett trädäck där..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: