Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Loppisfyndat Gefleporslin Vinranka, flytande blå.

I onsdags tog jag med Björn till först Pärlan i Gustavs och sedan åkte vi mot Skedvi. Björns farmor bor i Skedvi så hon tipsade om en ”Finloppis” vi kunde åka till. Det gjorde vi, där hittade jag två små assietter av märket Vinranka från Gefle porslin. De kostade 20 kronor vardera så att betala 40 kronor kändes hur bra som helst.

43 Comments

  1. Vilket bra fynd. Jag gillar verkligen mönstret. Jag skulle gärna gå på loppisar i sommar och fynda. Tycker det är lite kul med porslin som inte är massproducerat a la Ikea. (Inget fel på det dock jag gillar Ikea. )

  2. Nu står det i alla fall att kommentaren inväntar granskning…

    Flytande blå är himla fina – hade ett gäng såna, men gav bort dom till en släkting när vi flyttade till Spanien. Utrymmesbrist…. 🙂

  3. Wow så vackra, Du får alltid tag i så himla fint porslin! Vet inte om du visat de tidigare (har ett svagt minne av de) men vore jättekul att se din samling ? Önskar dig en fortsatt fin Söndag!

  4. Åh vilka fina loppisfynd, och vilket bra pris!? Jag tycker om att gå på finloppis, men blev besviken på en sån nyligen. Höll på att tappa hakan när jag såg alla skyhöga priser. Synd att det är så långt för mig att åka till Skedvi?

  5. Åh, så fina! Jag förstår att du är nöjd med ditt köp. 🙂

    Svar: Tack för din kommentar, då är vi fler om är extra förtjusta i just rabarberpaj.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.