Dark Mode Off / On
Tipspromenad

Tipspromenad och kvällstankar.

Jag åkte ut till Kniva för att gå tipspromenaden idag, det var lika roligt som alltid. Vann inget idag heller, men det är lugnt bara att gå där i skogen och umgås är trevligt. Efter tipspromenaden åkte jag hemåt, jag handlade dock lite mat på MAXI först. Sedan har jag suttit och gått lite fotokurs här på kvällen, jag gick nämligen med i Svenska fotoportalen för två månader sedan och sitter med den då och då. Det är jättekul, ett riktigt bra sätt att utveckla min lilla hobby på.

Hoppas du haft en fin dag?

16 Comments

  1. Kul med tipspromis men man kan ju inte vinna varje gång. Tror minsann att jag minns att du vann fina priser där kanske var det i fjol. Bättre lycka nästa gång

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: