Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Om det luktar grillat från grannskapet brukar jag…

20 Comments

  1. Grillat är så underbart, på campingarna kan man känna lukten och inte köpt något att grilla, då är det lite tufft att äta maten man har med sig ??

  2. Känner jag doften av grillat så blir jag alltid sugen på att grilla jag med. Jag är svag för grillat och tycker det är så galet gott. Men om det smakar tändvätska om maten blir jag besviken och tappar lusten att äta. 🙂

  3. Gillar också grillukt, men har faktiskt aldrig grillat själv. Ooooops! Då jag inte gillar rengöra grillen heller, så nöjer jag mig med doften;-)

  4. Alltså åh jag älskar lukten av grillat! Här grillas de väldigt ofta hos grannarna och man blir ju så sugen. Har faktiskt inte grillat i år då min man jobbat borta en del på veckorna men får nog ta tag i de snart för finns ju knappt något godare! ?

  5. Grillat är ju så underbart!
    Det får man aldrig nog av, men jag håller med dig, känner man någon som grillar så blir man avundsjuk och vill starta grillen direkt själv :/ Dock äger vi igen grill här hemma! haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa