Jag bygger om ungefär. Vill ha ett nytt tema, har tänkt på saken länge och har en tanke på hur jag vill ha det. Det här temat har nästan allt jag vill ha, förutom den för mig det stora problemet med läs mer eller read more som jag inte gillar det minsta. Jag vill ha ett inlägg i helform, upplever att det här inte gör att allt inte syns och då blir det inte helt jag.

Så medan jag letar tema får ni kika runt på röran. Ska byta header också, men det gör jag när temat är klart och rätt.


22 kommentarer

 1. Åh så spännande!!
  Måste öppna din sida på datorn sen 🙂

  Man brukar kunna ta bort ”läs mer” och välja att ha hela inlägg istället.

  Kram kram

 2. Jag tycker att det är så svårt att hitta rätt tema och få till det så som man vill ha. Jag gillar också när hela inlägg syns direkt. Jag hoppas att du hittar rätt tema 🙂

 3. Vad roligt med lite förändringar! Jag håller också på med min blogg men får tack och lov hjälp med en som jobbar med det, så blir så roligt att se slutresultatet sen?
  TwinMom.se recently posted..Back to reality

 4. Jag har också funderat ibland på att byta tema. Inte för att jag är missnöjd med det jag har, utan mera för att det kan vara kul att experimentera lite. Men så är jag rädd att ställa till det!?
  Ditt tema har jag alltid tyckt är fint, så det blir spännande att se vad det blir istället?
  Lillan Kind recently posted..En vacker plats på färden

  1. Åh ja men prova, det gamla sparar man ju i WP så är ju bara att gå tillbaka :D. Åh tack, så kul att du tyckt det. Jag har väl lite tröttnat 🙂

 5. Ibland är det svårt att hitta rätt. Ändrar rätt så ofta här då jag aldrig kan bestämma mig för vad jag vill ha. Ta du den tiden du behöver så du trivs. Vi andra kan vänta.

 6. Vad kul att bygga om bloggen. Blir spännande att se hur den kommer se ut till sist. Jo då jag har lyssnat klart på Bingo. Jag är ett fans av honom och älskar hans och Katrins podd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: