Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Hittar inget tema jag vill ha.

Suttit bra länge nu och letat, men jag hittar inget tema som faller mig helt i smaken. De som skulle funka är såna som antingen read more går att ta bort på, eller så ser man bara text och inga bilder. Jag vet att bilder lockar till läsning så här blir det ett problem för mig. Så jag får väl helt enkelt känna mig besegrad, för jag orkar inte leta längre. Ska fixa någon header i alla fall och har flyttat widgeten från höger till vänster.

Istället får du en bild av vad jag ätit till frukost för några dagar sedan. En kopp kaffe, gröt med kanelstekta äpplen, avokadomackor och frukt. Det var en dag sedan när jag kände att hungern inte var något problem.

8 Comments

  1. Inget behöver vara perfekt och att hitta tema kan vara svårt. Avokado på mackan och lite örtsalt på det är väldigt gott. Rekomenderar lingongrova eller iallafall gtovt bröd till.

    Kram på dig!

    1. Nej egentligen inte men jag är perfektionist haha :D. Jag tror aldrig jag provat örtsalt, vågar inte riktigt heller på grund av allergi :). Brukar bara salta med vanligt salt :).
      Brukar faktiskt ta på lingongrova då och då 😀

  2. Åh de där med WordPress teman är verkligen en utmaning, finns ju såå många men alltid något på temat som inte känns helt rätt haha. Har nog flera hundrade nedladdade! Tyckte du fått till de jättefint här på bloggen nu iallafall & gillar verkligen de rosa ? Himla gott de lät med kanelsteka äpplen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: