fbpx
Dark Mode Off / On
Reklam

Att titta på serier via VPN.

Inlägget är i samarbete med VPNportalen.

För några år sedan fick jag vetskap om vad VPN är för någonting. Det är en tjänst som låter dig vara anonym på nätet men du kan också välja själv vilket land du surfar ifrån. Detta i sin tur betyder att du kan titta på tjänster som till exempel Netflix med det amerikanska utbudet.

Nu blir du nog fundersam hur menar jag? Jo genom VPNportalen så finns det tjänster som du kan kolla på kring just detta, man kan prova och är man inte nöjd så får man pengarna tillbaka. Fördelen med sådant här är även att du blir helt skyddad på nätet från till exempel hackare. För är det något som är läskigt så är det ju just att någon ska kapa ditt IP:nummer och sedan kunna använda det för annat. Med VPN är man alltså helt anonym på nätet och slipper således den rädslan.

Jag har länge försökt få klarhet i om VPN är lagligt eller inte. Men VPN är lagligt så länge du inte använder tjänsten på ett olagligt sätt. Vad som är olagligt vet nog de flesta människor, men jag skulle råda dig att först läsa använder villkor innan du testar VPN. Jag har själv bara sneglat in på sidan för VPN ännu, mest för att jag innan jag använder tjänsten vill vara hundra procent säker på att jag inte råkar göra något dum. För jag vill göra rätt för mig, men eftersom det inte råder någon lag kring att man inte får ha skyddat IP:nummer så är det ju egentligen bara grönt att testa. Anledningen till att jag drar mig är bara för att jag alltid vill känna mig säker på saker innan jag slänger mig ut i nytt vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: