Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Fika en julidag.

Jag åkte ut till Björn på fika i eftermiddags, där har jag befunnit mig tills ganska nyligen. En av Björns barndomsvänner var där och jag känner honom lite sedan tidigare jag med. Så vi fikade, pratade och lyssnade på musik det var jättetrevligt.

William är fortfarande inte hemma, han är ute med sina vänner men så är det ju att vara tonåring. Jag får erkänna att det är lite fint också, att han är där med sina vänner och har kul. Det är så fint att se sitt barn gå från barn till att stampa in mot vuxenlivet. Kan knappt förstå att om en månad så börjar han nian. Min bebis, min lilla unge. Nian det är så stort, där står val inför gymnasiet och att sluta grundskolan. Så mycket som blir förändrar när man går i nian. Älskade unge vad jag är stolt över dig.

Hoppas du haft en jättefin torsdag, jag har varit helt chockad över vädret. Vi har haft sol HELA dagen, har liksom inte hänt på hela sommaren.

Related Tags:

12 Comments

 1. Ja tänk 2 hela dagar med sol det är verkligen så fantastiskt, man njuter så. Vad mysigt med en fika och kunna sitta ute i solen. Så härligt. Bäst och passa på utifall regnet kommer igen. 🙂

 2. Ja visst känns det som om sommaren är här, nu hoppas vi på att det håller i sig ❤
  Underbart med fika och sällskap, tänk vilket under det gör för själen ❤

 3. Så skönt att ni bor i ett rökfritt hus nu. Här röker grannarna på balkongerna. Så jag kan inte ha öppet, vilket är tråkigt. Jag har skrivit endel lappar och satt upp i förra huset som jag bodde i.

 4. Åh, du tycks ha haft det mysigt. 🙂

  (Sent) Svar: Tack så mycket för din varma kommentar. Fortsätt att ta vara på dig du också. <3

  Kram

 5. Det känns så långt borta med tonår för mig men misstänker att alla dagar är viktiga att ta till sig medan man har chansen. Helt plötsligt flyttar de hemifrån! ?
  Här har vi haft jättemånga fina dagar och nästan inget regn alls. Det har kommit lite stänk nån dag, då och då.

 6. Fika är mysigt på sommaren utomhus. Visst går tiden fort med barnen. Våra småkillar blir i början av augusti 20 och 18 år. Ibland hänger man liksom inte med som förälder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa