Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

I mitt kylskåp finns det alltid…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har alltid typ burkar med sylt eller liknade i kylskåpet, det är sånt där som aldrig tar slut. Men sen köper jag alltid hem mjölk, smör, ost och andra pålägg. Antar att det är lite så där det ser ut för alla.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

6 Comments

  1. Det låter som väldigt vanliga basvaror? Här blir dock syltburkarna inte så långlivade, till skillnad från sillburkar som det äts enstaka bitar ur innan de blir stående på tok för länge på hyllan? Mjölk är ett stort måste att ha hemma!

  2. Ja, juste. Glömde ju nämna mjölken i mitt inlägg;-)

    Visst är det lite konstigt att sylt aldrig står i kyldiskar i mataffärerna, men själv ställer jag också sylt och marmelad i kylskåpet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa