Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.
Jag har alltid typ burkar med sylt eller liknade i kylskåpet, det är sånt där som aldrig tar slut. Men sen köper jag alltid hem mjölk, smör, ost och andra pålägg. Antar att det är lite så där det ser ut för alla.
Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan
Det låter som väldigt vanliga basvaror? Här blir dock syltburkarna inte så långlivade, till skillnad från sillburkar som det äts enstaka bitar ur innan de blir stående på tok för länge på hyllan? Mjölk är ett stort måste att ha hemma!
Ja det är nog ganska mycket basvaror, är kanske det man har mest av på sätt och vis 🙂
ja men å är det ju nästan alltid man har liksom tuber o bas produkter som typ alltid finns där ju
Ja så är det ju 🙂
Ja, juste. Glömde ju nämna mjölken i mitt inlägg;-)
Visst är det lite konstigt att sylt aldrig står i kyldiskar i mataffärerna, men själv ställer jag också sylt och marmelad i kylskåpet.
Haha, men ja :D. Tror dock det är så att när man öppnat så bör ju bakterier lättare komma dit 😉