Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Reklam.

Inlägget är i samarbete med Dinareklamblad.se

Jag har en skylt på dörren där det står ”Ingen reklam tack”. Men det handlar inte om att jag inte vill se reklamen, utan att jag inte gillar den mängd papper som produceras på grund av reklam. Därför har jag sedan många år använt mig av internet för att läsa reklamblad. För nog kan man göra fynd genom reklam.

Det går faktiskt att få tag på bra Jysk annonser och det gillar jag speciellt. Jysk ligger ganska nära mig, med promenadavstånd och det är ofta jag gör en del fynd där. Speciellt bra är det ju då med tjänster som erbjuder reklam digitalt. Sedan är det ju så bra med digital variant för man slipper slänga och det produceras på nätet vilket minskar pappersförbrukningen, det är precis sådant som jag tycker är så himla bra. För tänk om man inte kunde ta del av reklamblad bara för att man inte vill ha papper?

Jag tror faktiskt att inom några år kommer pappers reklam försvinna, då kommer den endast att finnas digitalt och det tycker jag är så bra. Det är ju inte direkt miljövänligt att trycka upp så många stora blad med tidningar enbart för reklam när man kan göra den digital. Tack vare att den är digital kan nu alla ta del av den, det gillar jag. En annan fördel är ju att man alltid har med sig reklamen, eller ja de flesta av oss har i alla fall med sig eftersom man numera har smartphones och därmed kan läsa reklamen precis vart man är. Helt perfekt för att få bra priser att handla för.

2 Comments

  1. Jag är en iphone människa.
    Jag testade samsung för några är sedan men blev galen då jag inte fattade den?
    Men nu är suget tillbaka på en då man ser hur bra bilder folk får?
    Hur känns det nu?
    Förstår du mobilen?

    1. Den är jätte enkel. Fick höra av William att Android är lättare än förut så provade i butiken. Testade både iphone och Samsung. Kände direkt att jag var klar med iphone då. Är så nöjd, sen är kameran helt underbar ,,?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa