Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Hur ser min kvällsrutin ut?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

På kvällen så brukar jag först ta av mig mina kläder, slänger på mig ett nattlinne eller pyjamas. Jag är så frusen att det krävs nattkläder på mig för att kunna sova.

Sedan går jag in på lilla toaletten, där borstar jag tänderna med min eltandborste, använder tandtråd och munskölj. Går sedan in på stora toaletten där jag tar bort sminket. En hel del process i den saken, men efteråt känner jag mig alltid så där himla ren i huden. Beger mig sedan ut till hallen och vidare till sovrummet. Sätter på mig min morgonrock, oftast läser jag bloggar eller tittar på en serie innan det är dags för sängen och att möta John Blund.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

18 Comments

  1. Tycker verkligen de är superkul att läsa om andras rutiner! Var jättedålig som yngre att tvätta bort sminket när jag skulle sova men förstår inte alls hur jag inte kunde göra det. Sedan några år tillbaka kan jag inte alls sova med smink på, måste tvätta bort och smörja in mig! 🙂

  2. Godmorgon!
    Låter som en härlig KVÄLLSRUTIN! Kul att veta hur du gör!
    Är rätt frusen också, brukar alltid ha på mig nattlinne!
    Skulle vara kul om du visade i ett annat inlägg (om du vill) vilka produkter du använder! ?❤️

  3. Så roligt att vi får ta del av dina kvällsrutiner. Mina kvällsrutiner är liknade som dina. När Loui har somnar så brukar jag ta en dusch och ta på mig myskläder och sätta mig i soffan och se på tv eller serier. Innan läggdags så tvättar jag av ansiktet och smörjer in på nytt och borstar tänderna. När jag lägger mig i sängen så spelar jag lite sen somnar jag fort 🙂

  4. Roligt att läsa alla andras kvällsrutiner, alla har olika! 🙂
    Jag sover också antingen i nattlinne i pyjamas, älskar att bara gå runt i det om man bara ska vara hemma (Y)

  5. Här är vi totalt olika. Jag är visserligen ”frussen” av mig, men sover näck. Klär först av mig efter jag borstat tänderna (med vanlig tandborste) och använt mellanborstar. Sedan tar jag bort mascaran och ”renar” ansiktet. Då jag inte använder smink, tar det kanske fem minuter max. Sedan går jag från badrummet direkt till sängen och lägger mig. Äger inte ens en morgonrock, och jag varken läser böcker eller bloggar i sängen. Tråkigt, ja det kan man kanske tycka;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa