Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Måndag och riktig höst.

Naglarna gjorde jag fina i torsdag, insåg att jag helt glömt att visa dem för er. Det fick bli ljusa färger så jag fick pigga upp lite så här under hösten, jag gillar dem skarpt.

Hur som helst, nu är hösten verkligen här. Det är ruggande kallt ute och man står liksom bara ut numera. Så här är det ju alltid när september nästan är slut. Nog är det konstigt ändå hur snabbt årstiderna förändras.

Jag har jobbat idag, och efter jobbet kom jag hem och sov. Mycket då jag fortfarande har min förbaskade huvudvärk, men vad ska man göra? Jag känner att jag liksom bara genomlider detta. Tog mig i alla fall en promenad här på kvällen, ska försöka att se till att promenera varje dag nu oavsett hur ont det gör i huvudet.

Hoppas du mår bra i alla fall?

16 Comments

  1. Så snygga naglar! Ska göra mina denna vecka super härligt! Blir lite höst naglar tror jag ?
    Skönt men lite kallt! Men värmen av solen värmde iallafall!
    Hoppas huvudvärken går över! ?❤️❤️

  2. Vilka fina naglar. De livar verkligen upp den mörka hösten. Lider verkligen med dig som måste dras med huvudvärken, hoppas du får bukt med den snart ❤

  3. Vilka fina naglar! Ja ruggigt ute nu och så mörkt tidigt. Men ack så mysigt ?

    Låter jättejobbigt med huvudvärken. Hoppas det lättar snart.

  4. Riktigt snygga naglar har du 😀
    Så jobbigt att du har sån huvudvärk och hoppas den försvinner snabbt igen
    Hösten är verkligen här, kallt, löven trillar ner från träden, ljusen får brinna och filten på benen – så mysigt men vill ha sommar lite till

  5. Men stackare med huvudvärken, det måste vara jätte jobbigt för dig och särskilt att jobba med det hela ❤
    Jag hoppas verkligen att det går över ❤
    Inge kul i vändningarna av vädret, särskilt när man har ont vare sig i huvudet eller kroppen. Fast det är lite mysigt att få tända ljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa