Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hjälpmamma & kursledare

Nordiska amningsveckan, studier & tisdagar.

Så var det tisdag, idag har jag jobbat och efter jobbet drog jag ner till café rekommenderas för att träffa Amningshjälpen på amningscafé en stund. Det var jättetrevligt, Anna är ju hjälpmamma precis som jag så henne har jag träffat flera gånger, men idag var även en kvinna som vill bli hjälpmamma med samt en aktiv medlem i Amningshjälpen här i Dalarna som jag aldrig träffat tidigare. Alltid roligt med nya människor att umgås med.

Det har regnat som sjutton så jag fick gå under paraply ner och hem från träffen. Det riktigt vräkte ner om man får säga så. Väl hemma åt jag middag och har även skrivit lite på den komplettering jag behöver göra på seminarier jag inte var med på den 3 oktober. Har en sida kvar som jag ska se till att få gjord i veckan sedan hoppas jag att det är godkänt.

Något annat är att jag i morse råkade radera alla bilder på telefonen. Vet inte hur det gick till?! Nu är alla viktiga bilder ändå sådana jag haft in på Instagram och bloggen men ändå. Förstår inte vad som hände och går verkligen inte att hitta dem, kollat i papperskorgen men de är inte där heller. Tur man har finbilderna på systemkameran!

Hoppas du haft en fin tisdag?

17 Comments

  1. Så roligt att du fick träffa lite nya människor på fikan. Så roligt att flera vill bli hjälpmammor fler behövs det 🙂 Men så skumt att alla fina bilder är borta. Tur att du hade fått upp bilderna på instagram och bloggen innan som försvann 🙂

  2. Men nej så jobbigt med bilderna! Tur att du ändå har de viktiga sparade. Har hänt mig tidigare också men skulle få panik om mina bilder raderades i dagsläget, tror de är dags jag fixar dom till dropbox! Regnat en massa här också, så tråkigt :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa