Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

(Let Me Be Your) Teddy Bear.

Innan höstlovet så hade jag Partylite här hemma. Eftersom jag i flera år velat köpa mig denna söta Isbjörn eller nalle som den kallas för, beslutade jag mig för att göra det som värdinna denna gång. Den är ju bara för söt, tanken är att den ska få sitta under julgranen. Tror den kommer bli så galet söt där! Den ser liten ut så här på bilden, men när den packas upp igen med samband med jul ska du få se hur pass stor den är egentligen!

Fullkomligt älskar alla detaljerna på den. Alltså kolla mössan, halsduken och kanske framförallt tassarna! Hur sött liksom?

32 Comments

  1. Men wow så fin ! Älskar deras saker verkligen! ? måste köpa mer av dom men så dyrt ! Haha men det är ju bra produkter ? ❤️❤️

  2. Den björnen var ju bara så söt min sin tomtemössa. Det är så jobbigt när man blir lurade av en bild och så ser grejen liten ut, men den är stor i verkligheten ? Jag längtar till att få plocka fram julen och njuta 🙂

      1. Så söt ❤
        Förstår verkligen varför du velat köpa den.
        Jag sålde Partylite för några år sedan och har massor med prylar därifrån men denna har jag inte sett tidigare. Blev lite sugen på att handla därifrån igen ❤

  3. Jag är inte alls insatt i vad Partylite säljer, men den där nallen är verkligen jättesöt!? Jag skulle faktiskt också vilja ha en sån!? Jag kan tänka mig att den har lite storlek, för även om jag inte ser exakt vad bakgrunden är där den står, så syns det att den inte är så liten.

  4. åhh men jösses så söt den är, åhh jag har lyssnat på julmusik typ nästan hela veckan haha. jag kommer ha svårt att hålla mig från att tjuvstarta med julsakerna detta år också XD <3

  5. Ja den var riktigt söt och det finns mycket fina saker där. Tyvärr tycker jag inte om doftljusen har svårt att tåla dom. Vi är nog lika i trafiken då jag kan bli skogstokig på cyklister som inte ser sig för. Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa