Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Att somna tidigt.

Igår efter jobbet fixade jag middag och efteråt fikade jag och William tillsammans. Jag är så galet trött just nu, så vi tog en promenad tillsammans efteråt till Maxi. Jag gick sedan och la mig runt 20:00 och somnade ganska omgående och sov sedan till 5:00. Börjar allvarligt fundera på varför jag är så trött? Det måste vara mörkret!

Min rast på jobbet består numera av att jag lägger mig och sover. Jag orkar inte med dagen annars. Jag hoppas vi får lite solljus snart för annars misstänkt jag mig själv vara ett djur i ide.

Hoppas du får en fin tisdag!

Related Tags:

40 Comments

  1. Detta mörker det grå och det fuktiga kan aldrig vara bra för oss människor. Vi får hålla ut en knapp månad till då vi vet att det vänder. I slutet av januari kommer det även att märkas att dagarna blir längre. Några minusgrader och sol skulle göra susen.

  2. Åh så fott med fika! Låter som ni hade en mysig dag ändå!
    Hoppas vi får lite snö snart som livar upp för det här gråa och trista börjar bli lite uttjatat nu..

  3. Det är ju mörkt hela tiden, jag inbillar mig att det är därför man är så trött? Det vänder snart, tills dess får man sova så gott det går 😉 Björnarna har inte helt fel som går i ide…

  4. Jag blir oxå otroligt trött av mörker.
    När jag jobbade gjorde jag oxå så, la mig och blundade en stund. Den där microvilan ger mer än man kan tro. 5-10 minuter och i alla fall jag vaknar upp rejält mycket piggare än när jag slöt ögonen.

    kram kram

  5. Åh visst är det jobbigt att vara sådär trött?! Här var det rekord med av få soltimmar i november detta år – endast 12 timmar i hela december och det märks! Är såå galet trött på detta mörker och gråa dagar!

  6. Vad jobbigt att vara sådär trött 🙁 Hoppas att du får tillbaka energin snart. Sådär känner jag på vårarna men då på grund av pollenallergi, orkar ingenting! Jag kan sova 3 dagar i sträck och ändå vara trött så jag förstår hur du känner och det är inte kul.

  7. Tjaaa vädret är inget som jag kan påverka så därför påverkas vädret mig inte när det är dåligt =)… sol och vacker är ju alltid det bästa men är det dåligt så är det dåligt! Kan la muttra lite surt när det är vackert och jag är instängd med massa jobb och annat tröttsamt men men pengar underlättar + betalar ens räkningar S Jag vill ändå önska dig en riktigt f TREVLIG fortsatt VECKA, take care out there<3

  8. Skönt ändå att få sova ordentligt. Känns som jag alltid är trött med, ljuset och november i sig gör verkligen att man blir tröttare. Läste att vi bara hade haft 10 soltimmar hittills på hela november, så nu längtar vi efter lite snö och sol.

  9. De här få soltimmarna vi får just nu påverkar mig väldigt mycket. Önskar att det kunde bli vinter i stället, snön skulle göra det lite ljusare och man skulle vara ute mer.
    Ta hand om dig fina du och vila mycket ❤

  10. Det är bara att hålla ut… Om mindre än en månad går det åt rätt håll igen, med eller utan sol. Här är det lika grått med duggregn, men jag klagar ändå inte, då jag föredrar 5,8 plusgrader (i skrivande stund) före stockholmsk snöslask.

  11. är man i utmattnings synrom som ja då är man trött alltid o fibron gör oxå samma sak ja frågae om det är så på halvåret så mörkt ja vill inte gå upp bara sova

    så va rä om dej o sovvv så du orkar då håller man sej friskare sa de då

  12. Jag har det likadant är trött hela tiden och vill sova så mycket. Känner också hur mycket jag vill ha sol. Vi får hoppas att solen kommer fram 🙂

  13. Jag gick också och la mig tidigt igår, helt galet trött! Har du provat med tillskott av d-vitamin? Det blir ju inte så mycket ljus nu när det är så mörkt även på dagarna. Så god den där fikan ser ut. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.