Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Julmat och naglar.

Förra onsdagen fixade jag mina naglar. Har glömt visa upp dessa så gör det idag istället. Var lika nöjd som alltid, idag eller mot eftermiddagen snarare ska jag fixa fransarna också.

Men först ska jag jobba 7:30-11:00. Sedan hem en snabbis innan jag ska åka och besikta bilen. Eftersom jag då redan befinner mig på Ingarvet så tänkte jag spana in PMU och Ta till vara och drar efter det till Borlänge och kollar in Erikshjälpen och kanske deras Ta till vara samt Emmahaus. Sen spanar jag väl in stan en vända tänker jag innan fransarna ska göras. Efter det är det Amningskurs för blivande föräldrar på Borlänge sjukhus, det blir sista tillfället för i år. Vi kommer köra en kurs på Falu lasarett i januari sen så det bli bra.

Igår åt jag, William och Björn lite julmat tillsammans. Så himla gott, småbörjade lite hemma liksom. På torsdag om en vecka ska jag på julbord med jobbet. Nu är det verkligen den tiden på året igen.

Nej nu lär jag hoppa upp ur sängen, duscha och bege mig mot jobbet! Sista arbetsdagen för denna vecka!

17 Comments

  1. Visst är det härligt att pyssla om sig själv? Vackra händer med vårdade naglar och spännande ögon med lite extra färg och form på fransarna.
    Blir sugen på julmat men det får dröja någon vecka eller så. Så viktigt för blivande och nyblivna mammor att få hjälp med att kunna amma sin små nyfödda.

  2. Åh vad gott med lite julmat hemma jag har inte ätit någon i år en så är super sugen på julmat ? sådan fina naglar du har gjort fin färg ?

  3. Så snyggt med fina naglar, saknar att ha mina snygga som jag hade förr så blir absolut inspirerad av dina nu ju. Julmat är ju så gott, vi har redan ätit julskinka i alla fall

  4. Vilket härligt pass du hade idag =) hoppas besiktningen gick bra och att den inte fick några prickar =). Fina julnaglar du har gjort =) ha en bra torsdag =)

  5. Naglarna blev verkligen jättefina, vad mysigt att ni åt julmat. Jag har inte ätit någon julmat än tror jag väntar till jul men man blir ju lite sugen. 🙂

  6. Men så snygga dina naglar blev 😀
    Hoppas bilen gick igenom utan problem 🙂
    Så otroligt gott med julbord och speciellt med alla man håller kärt om 😀

  7. Snygga naglar 🙂
    Tjuvstart med julmat… ja just så här i början av första advent är det lite gott med julmat, sedan blir det allt för mycket upprepning och repriser 😉
    Du verkar ha fullt upp… lägg in vila oxå så Du orkar med livet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa