Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Lucka nummer 20. Mitt bästa vardagstips.

Mitt bästa vardagstips är att unna dig saker som får dig glad. Ta en fika med en vän, eller varför inte familjen? Ät en god frukost, spring runt i pyjamas tills lunchen. Läs en bok bara för att du kan, titta på en serie i dina fulaste mysplagg.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

10 Comments

  1. Verkligen så bra tips! Det gör så mycket att unna sig något som glädjer, brukar faktiskt försöka tänka på att göra det och tycker att det gör vardagen lite lättare ?

  2. Det låter härligt och mysigt. Jag blir glad när jag unnar mig att ta ett varmt bubbelbad och efteråt lägga lite tid på en ansiktsmask som gör huden gott.

  3. Mycket bra tips 🙂 Det där med att titta på en bra serie i sitt fulaste mysplagg det är något jag verkligen unnar mig då och då. Så avkopplande och mysigt 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.