Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Att njuta av dagen.

Fredag idag då, den här veckan har gått riktigt fort. Varit ledig prick en vecka och njuter så klart. Ligger fortfarande i sängen, men ska alldeles strax gå upp.

Igår var vi ut till Björn. Bossen katten ovan hoppar numera alltid upp i mitt knä, lägger sig på rygg och vill bli klappad. Det är helt galet gosigt, där sitter jag sedan och klappar på honom. Tänk vad djur är fantastiska ändå.

Nej om man ska kliva upp ur sängen. Vad ska du göra idag? Några spännande planer?

48 Comments

  1. Katter har verkligen en förmåga att njuta vilket man verkligen ser på bilden. Här är inget inplanerat men morgonpromenaden är i alla fall avklarad.

  2. Vilken fin katt Björn har, en sån skulle jag vilja ha hemma ? Så mysigt att nissen hoppar upp i ditt knä och lägger sig på rygg och vill gosa. Katter är så charmiga när dom väljer sina favoriter. I dag ska jag och Loui handla lite till i kväll när en kompis till mig kommer hit 🙂 Den här veckan har verkligen gått för fort

  3. Katter kan det där med att njuta 🙂 Tänk om man kunde ta efter det lite mer. Skön stil har dom också. Älskar verkligen de små liven.

  4. Finns det någon som kan njuta så totalt och vara här och nu som djur? Underbar bild på Bossen. Är han så bossig som namnet antyder? Mina planer för dagen blir soffhäng då jag har blivit sjuk. Kanske att jag orkar fixa ett gäng inlägg till bloggen som kommer upp framöver. Men mest troligt inte.

  5. Så skönt med ledighet. Katten var verkligen söt, mysigt när de vill gosa. Jag ska jobba kväll idag så det är väl ungefär det som händer.

  6. Åh så skönt med en veckas ledigt! Själv har jag bara vart ledig på julafton? Vilken fin katt!
    Idag ska jag jobba och sen hem och städa samt packa lite, flytten till nya lägenheten närmar sig så mycket att fixa med!

  7. Åh vilken söt och gosig kisse 🙂 Jag ska bara ta det lungt idag, kanske ta och fixa lite med tvätten annars tänker jag inte göra så mycket. Ha en fin fredag kram

  8. Tror det är meningen med jullov, att få lov att njuta av dagen på det sätt man önskar. Det enda jag saknar just nu är några soltimmar och ljusa stunder på dagen men det kommer ju, haha

    1. Ja det är nog så att få njuta lite extra :D. Åh förstår precis, solen kommer snart. Jag tänker för varje dag nu blir det lite ljusare även om det så klart inte går så snabbt som man kanske önskat 🙂

  9. Skönt att du varit ledig en vecka nu, och så himla mysig katt! ^^ Själv träffade jag en kompis på förmiddagen, sen har jag bara tagit det lugnt!

  10. Djur är ju helt fantastiska & bilden helt underbar ? så skönt med ledighet och bara kunna ligga i sängen hur länge man vill! Här njuta det också för fullt även om jag tyckte att julhelgen gick alldeles för fort…

  11. Så mysigt med en katt att mysa med. Min brors katt är precis så och man kommer knappt in genom dörren innan hon är vid fötterna och vill att man ska sätta sig så hon får bli klappad ❤ Önskar jag kunde ha en katt.

  12. Ja, tänk om man själv skulle kunna hoppa upp i knät på någon och njuta som Bossen gör. Det vore ju inte helt fel, eller hur?!
    Du verkar ha blivit kvitt din förkylning – så skönt:-)

  13. Aww vad mitt hjärta smälter när jag ser katten till sötnos <3 Jag har också varit ledig i en vecka nu och jag tycker att det är väldigt skönt och något som är behövligt 🙂

  14. åh så mysigt, djur har verkligen en förmåga att inge lugn <3 idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra riktigt blir nog lite som vanligt att se vad som dagen erbjuder. tycker det är så skönt att ha såna dagar ibland där man liksom inte har planerat något , utan man får bara se vad man känner för <3

  15. Underbart att din blogg funkar igen! 🙂

    Det låter mysigt med katten. SÅ söt! Vi hade katt hemma hos mig under min uppväxt. Håller med dig. De är verkligen fantastiska, djuren!

    Jag har inga särskilda planer just nu förutom att bli helt frisk. 🙂 Har ju legat däckad i hosta under julen. Men nu vänder det förhoppningsvis.

    Önskar dig en fin avslutning på året!

    1. Så glad jag blir att du tycker det :D. Ja men eller hur, det är verkligen något extra med de små djuren :D. Förstår det, när man är sjuk vill man bara bli frisk och sån där hosta har jag också :-o. Får hoppas vi friskar på oss till nyår 😀

  16. Det har gått ett par dagar sen du skrev detta. Planer för dagen, nja, vi ska äta gott ikväll, fira vår egen nyår. Nyårsafton är vi sen med mamma och hennes särbo, inte superkul, men helt okej. Därför firar vi en alternativ nyår en annan dag hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa