Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Fredag

Jag började dagen med att åka till Borlänge. Hade fransfixar tid, sedan så begav jag mig till Ta till vara men hittade inget där. Kanske bra för det är ändå januari.

Igår jobbade jag alltså till klockan 19:30, upptäckte att det var väldigt skönt på ett sätt att ha kvällsjobb så där. Det kändes idag som att man gjort nytta på något annat sätt än under dagen. Sedan är jag ju rätt konstig, jag fungerar bäst på morgonen och kvällar samt nätter. Mitt på dagen är jag alltid helt galet trött. Ganska skumt måste jag säga, andra verkar ju vara aningen morgon eller kvällsmänniskor.

Hoppas du har en fin fredag? Gör du något speciellt idag?

40 Comments

  1. Vi är fortsatt djurvakter så när Maken kommer hem flyttar vi till vårt helgboende. Det låter nåt det. Men det är Yngstas hus på landet, vi bor där i helgen. Katterna har vi kört och matat i veckan, men hunden har vi här. Nu är vi hos dem i helgen, så även katterna får lite sällskap. Och kaninen 😉
    Väl långt att köra därifrån till jobbet varje dag, därför har vi löst det så här.

  2. Ja men visst kan det vara skönt att jobba kväll, trötthets tiderna går i vågor tycker jag. Ibland mornar, ibland kvällar och ibland hela dagen;) Kvällen här spenderas på jobbet med att skriva hemexamination i etik;)

  3. Jag känner igen mig lite grann. Visst tar det emot när klockan ringer tidigt på morgonen men när jag väl vaknat till så fungerar jag bra på morgonen, för att sedan känna mig trött under dagen och få en ny energi på kvällen och natten.

  4. Kul att fixa fransarna. Tråkigt att du inte hitta någonting då ?
    Lät skönt med lite kvällsjobb ändå. Jag är som dig, mitt på dagen är kaos för mig. Jag ska bara ta det lugnt.

  5. Så fint det blev med fransarna! Härligt att få bli lite ompysslad såhär på morgonen och att få känna sig lite fin 🙂 måste också pröva nån gång 🙂

  6. Åh, fransar hade jag gärna också fixat! Har inte haft det på över ett år och hade inte tackat nej till ett nytt set såhär i vintermörkret 🙂 Känns dock som en aning onödig utgift just nu när jag lever på CSN.

  7. Ja jag älskar att jobba kväll =) jag jobbar hellre kväll än dag =).. Jag vabbar idag och igår till min lilla så nu ska jag mysa lite innan dags för natt Karim =) du får ha en mysig fredagskväll =)

  8. Härligt med lite egentid med fransfix och kolla i butiker!
    Jag är tröttast på morgonen och mitt på dagen! Pigg på kväll och natt haha

  9. Så länge jag kommer upp på morgonen (vilket jag gör nu när vi har hund) städar, fixar och härjar jag fram till kanske.. elva. Efter det fram till runt 18.00 totaldör min ork och sedan är jag igång igen på kvällen. Sjukt konstigt men lite liknande som du beskriver det! Skönt med nya fransar – jag har fortfarande inte vågat göra mina ?

  10. Vad roligt med fransfix! Alltid bra när man går i butiker och inte hittar något!?
    Fler var jag mer en kvällsmänniska, men sen jag fick barn är jag varken eller? är trött hela tiden..

  11. Det är väl ändå tur att vi människor har olika tider på dygnet som vi fungerar bäst, men ibland kan det ju vara trist att vara lite sömnig när man eg inte borde vara det. Lugn fredag blev det för mig iaf typ bara tv idag blir det lite annat.

  12. Att jobba kväll är riktigt skönt tycker jag. Jag funkar bäst på kvällarna. Mycket för att jag är så himla morgontrött, är mer en kvällsmänniska.

  13. Godmorgon och fint foto!
    Ja, ibland är man nog varken morgon eller kvällsmänniska, själv kallar jag mig nog ”dygnetrunt-människa” då det inte finns någon direkt klocka i mig.

    Hoppas att du också får det bra denna lördag!

  14. Jag jobbade hela dagen och på kvällen tog vi det bara lugnt. Lagom krävande aktivitet efter två arbetsdagar. Ibland blir man överraskad av att vissa saker fungerar bra för en som med din lite udda arbetstid.

    Hoppas du får en fin lördag.

  15. En egodag med massa egofix, kan vara det bästa. Tror jag ska beställa mej lite fotvård med extramassage, brukar gå till en skola och få det gjort av elever, dom är supernoga <3

  16. Jag är definitivt en kvällsmänniska måste jag säga och presterar bäst på kvällen och natten. Inte så bra när man inte kan ha den dygnsrytmen när man har barn bara då man måste gå upp på morgonen men det går. Här blir det fransfix i dag men inte för mig. Jag får följa med dottern när hon ska i väg 🙂 Önskar dig en fantastisk lördag finaste <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.