Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Rygg & nackvärk

På bättringsvägen.

Nu äntligen mår jag bättre nu kan jag böja huvudet fram och tillbaka. Under hela dagen har det sakta gått framåt med smärtan. Jag tänker spontant att ingen kan vara gladare än mig över saken. Imorgon ska jag jobba, märkligt dock att varit borta i dagarna tre med värk. Detta önskar jag inte min värsta fiende. Nackspärr har varit fullkomligt vidrigt!

Hur som helst, det är onsdag. Någonstans är det alltid skönt med onsdag. Kanske för att onsdag är andra människors torsdag? Sedan längtar jag efter att jobba också. Träffa elever och kollegor, det ska bli jättekul.

30 Comments

  1. Jag har aldrig haft nackspärr, men det måste vara hemskt. Däremot har jag just nu örininflammation och det gör förbannat ont också XD

  2. Är så glad att nackspärren har släppt, och jag är säker på att dina kollegor är lika glada att se dig frisk igen som du är att träffa dom.

  3. Åh så skönt att höra du mår bättre❤️ kan verkligen tänka mig det varit jobbigt, vet ju själv när man vaknat med nackspärr och bara haft de nån timme vara de är ju jobbig så tre dagar måste ju ha varit riktigt tufft?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.